Zabava

"On da je imao obraza ne bi se tamo vraćao, brat mu je umro" Janjuševa baba Punimirka progovorila O TRUDNOĆI ANELI AHMIĆ i unuku

Prije par dana u Eliti, Marko Janjušević Janjuš je bio zabrinut šta mu majka i baka misle o neplaniranoj trudnoći Aneli Ahmić.

janjuš zaprosio aneli
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Ekipa Blica pozvala je Janjuševu babu Punimirku koja je iznijela svoje mišljenje o tome što će uskoro dobiti još jedno praunuče, osim ukoliko Ahmićeva ne odluči da prekine trudnoću.

Šta pričate to, ja o tome pojma nemam. Kakav sad trudnoća? Sa kim? Bože, ja ne gledam Elitu, ne gledam televiziju uopšte. On da je imao obraza ne bi se tamo vraćao, brat mu je umro. Ja sam u žalosti, ništa ne gledamo šta on radi, svaki dan plačem, teško mi je. On mi je unuk, ali mnoge stvari je uradio pogrešno – izjavila je Janjuševa baba, Punimirka.

Pročitajte još

Aneli: “Nisam donijela odluku da li ću da zadržim bebu ili ne”

– Je l’ planiraš da zadržiš bebu – pitala je voditeljka.

– Non-stop razmišljam, kalkulišem…Ne mogu ništa konkretno da ti kažem, meni je samo Nora sada u glavi, kada pomislim na to, naravno da bi me ta beba sprečila u onome što sam planirala sa Norom. Ništa nisam donijela kao odluku…On je danas opet Lakiću rekao, pokušao je da ne ide, vidim da se već vadi, da priča neku drugu priču, da se ograđuje. Ja znam da ništa od ovoga neće biti, ja ću dobro da razmislim o svemu, želim da se posvetim svom djetetu, mislim da Janjuš nije dobar čovjek generalno. Kada smo u krevetu, krene da plače, suza nema, mislim da je veliki glumac – rekla je Ahmićeva.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu