Zabava

(VIDEO) ON JE POBJEDNIK SMS GLASOVA "NIKAD NIJE KASNO" Majka mu poslije emisije doživjela možda udar

Sašo Baševski osvojio je najveći broj SMS glasova, čak 6087 u takmičenju Nikad nije kasno.

Sašo Bašeski pobjednik SMS glasova Nikad nije kasno
FOTO: NIKAD NIJE KASNO/YOUTUBE/SCREENSHOT

Sašo, koji je vrlo emotivno primio vijest o pobjedi u kategoriji SMS glasova, sada slavi, a zbog bolesti majke, zamalo nije odustao od takmičenja.

– Mama je bila u jednoj od prošlih emisija i nedugo nakon toga doživjela je moždani udar. Bila je tako teška situacija i mislio sam da ću da se povučem iz takmičenja, kao i iz festivala u Prilepu gdje treba da nastupam, ali ona je bila sve bolje i bolje. Sada je već sasvim dobro i to mi je dalo podsticaj i snagu da nastavim dalje – rekao je Sašo za Grand i priznao da je imao sreće što je doveo majku u jednu od prethodnih emisija „Nikad nije kasno“.

Pročitajte još

– To je bila posljednja šansa da je ona mogla da dođe, da smo ostavili za neko od posljednjih kola to ne bi bilo moguće – dodao je Baševski.

– Ovo jeste jedna tužna vijest, ali sam presrećan što se moja majka oporavlja, sve je bolje i bolje – istakao je pjevač.

“Ovo nisam očekivao ni u snu”

– Osjećaj je fenomenalan, ovo nisam očekivao ni u snu. Došao sam da pokažem ono što imam u smislu pevanja, nisam se nadao nagradi. Najveća podrška su bili moji Makedonci, ali i svi oni kojima se moja pesma dopala. Ovo je više od sna – rekao je Sašo, pa dodao:

– Nikad nije kasno da se oženim. Javljaju se dame, već počinjem da razmišljam o tome. Emisija “Nikad nije kasno” je otvorila nova poznanstva, prijateljstva i nove mogućnosti.

Pobjednica po broju glasova na društvenoj mreži Fejsbuk je Selma Čavkić.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu