Zabava

"ON TOLIKO GLASNO PRIČA" Maja Berović progovorila o braku i svađama

Pjevačica Maja Berović već godinama je u braku sa suprugom Alenom, a sada je otkrila detalje njihovog odnosa, pa priznala da rijetko dolazi i do svađa koje brzo prevaziđu.

"ON TOLIKO GLASNO PRIČA" Maja Berović progovorila o braku i svađama
FOTO: MAYABEROVICOFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Moram reći da me rijetko napada, ali doće nekad. Fizički nikad, uglavnom je to sve verbalno. Slušam ga, njega je prosto nemoguće ne slušati, jer on toliko glasno priča. On je stariji i mudriji – rekla nje ona.

Maja je dodala i da joj ništa nije teško kada je posao u pitanju, ali da vjeruje da se sav trud isplati na kraju, piše Blic.

View this post on Instagram

Voli vas do neba vasa 👶🏻

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

– Mislim da se može živjeti od svega što čovjek radi. Meni se isplati sve što se radi. Sve to što radim, radim iz ljubavi i sa ogromnom željom. Sav svoj trud i rad ulažem u to. Ja sam neko ko je ozbiljan radnik i nikada se nisam libila ničega. Ni da ustanem ujutru u 6 sati, ni da idem da snimam. To je nešto što sam ja i što je moj život. Kada čovjek pošteno radi, mora da mu se vrati u životu. Mislim da svi ljudi koji su preživjeli rat, ne mogu sada da budu uplašeni, jer ovo će proći. Ovo ne može da traje 10 godina, a svi znaju koliko je rat trajao – rekla je ona u emisiji “Premijera”.