Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ON U BERMUDAMA, ONA U “ŠANELU” Sandra Meljničenko uslikana sa mužem, a ovim je privukla pažnju

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Andrej i Sandra Meljničenko su na luksuznom krstarenju u Italiji, a paparaci su ih fotografisali kada su se usidrili u elitnom gradiću Portofino.

Naselje u okrugu Đenova, regiji Ligurija jedno je od najpoznatijih na svijetu, a brojne svjetske face dolaze kako bi odmor provele baš ovdje. Andrej i Sandra Meljničenko su prije nekoliko dana usidrili svoju višemilionsku jahtu “A” i svjetski fotografi su ih uslikali tokom šetnje ovim italijanskim gradićem.

Gepostet von Aleksandra Melnichenko am Montag, 22. Juli 2019

I dok se Andrej odlučio za sasvim opuštenu kombinaciju koja uključuje bermude i majicu dugih rukava, a na glavi je imao šešir, Sandra Meljničenko je ovaj put na sebi imala Šanel kostim, suknju i top, kao i sandale i šešir u istoj, bež boji.

Sandra i Andrej su ovog puta djecu ostavili kod bake i deke, a odlučili su se da odmor provedu u najužem krugu prijatelja. Ipak, da su djeca sve vrijeme sa njom, iako nisu fizički prisutna, Sandra je dokazala kada je izlazila sa 400 miliona evra vrijedne jahte u vlasništvu njenog supruga.

Fotografi su uspjeli da zabilježe momenat kada je nekadašnja Modelsica u ruci držala telefon, a na fotografijama se vidi da je na maski upravo supruga jednog od najbogatijih ljudi na planeti sa kćerkom Tarom.

Podsjetimo, Andrej Meljničenko ima bogatstvo koje se procjenjuje na oko 12,8 milijardi dolara. Njegova supruga, bivša članica srpske grupe “Models”, 2017. godine je rodila njihovo drugo dijete. Sandra se porodila u aprilu, pred svoj 40. rođendan, u bolnici u Nici.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO