Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ONA NEĆE DA ČUJE ZA RAZVOD Evo zašto je Duško Tošić PRESTAO PRATITI Jelenu na Instagramu

Zabava
Autor:

Foto: Instagram/JelenaKarleuša

Duško Tošić navodno je podnio papire za razvod braka i sve teže podnosi situaciju da njegova supruga Jelena Karleuša ne prihvata činjenicu da on želi razvod.

Duško, koji je spreman ženi ostaviti vilu od dva i po miliona evra i platiti paprenu alimentaciju za djecu, u posljednje vrijeme, kako tvrdi Alo, bukvalno moli Jelenine prijatelje da je urazume da konačno potpiše papire za razvod braka.

– I prije nego što je Divna umrla, Duško je na sve načine pokušavao uvjeriti Jelenu da je razvod jedino rješenje, posebno što je javno osramoćen zbog njene navodne afere s Ognjenom Vranješom. Međutim, ona mu je poručila da to neće dozvoliti. On je razgovarao i s njenom tetkom, braćom i bliskim prijateljima, ne bi li je uvjerili da uzaludno otežava situaciju. Teško mu je i trenutno se nalazi u bezizlaznoj situaciji – rekao je izvor za Alo.

Navodno, glavni razlog zbog kojeg je Duško otpratio Karleušu s Instagrama jeste navodna priča da je Jelena tražila od njega da okači fotografiju s njenom pokojnom majkom Divnom.

– On je na njene zahtjeve odreagovao burno i objasnio joj da on nije njena lutka za medije i da ne želi nikakav kontakt s njom, osim kada je riječ o njihovim kćerkama. Tada ju je i otpratio s Instagrama, što je dodatno podgrijalo priču oko razvoda – tvrdi izvor.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO