Zabava

ONA U ZADRUZI, DIJETE ČUVAJU RODITELJI Službenici centra za socijalni rad posjetili Draganine roditelje

Draganini roditelji čuvaju Jovana (5) dok mu je majka u trećoj sezoni rijalitija “Zadruga”.

ONA U ZADRUZI, DIJETE ČUVAJU RODITELJI Službenici centra za socijalni rad posjetili Draganine roditelje
FOTO: PINK.RS/SCREENSHOT

Kako piše Telegraf, na kućnu adresu roditelja Dragane Mitar, bivše članice grupe “Models” i aktuelne učesnice “Zadruge”, zakucali su službenici iz Centra sa socijalni rad u Beogradu, a sve zbog njenog petogodišnjeg sina Jovana kojeg ima iz braka sa Sinišom Dragutinovićem.

Dragana trenutno učestvuje u rijalitiju Zadruga 3, u koji je ušla sa oženjenim dečkom Edisom Fetićem Edom iz Novog Pazara. Takođe, pred kamerama pokazuje strasne momente sa novim dečkom Vladimirom Tomovićem.

Kako gorepomenut portal saznaje, tokom današnjeg dana, 11. decembra, službenici iz Centra za sociljalni rad posjetili su Draganine roditelje koji čuvaju malog Jovana dok mu je majka u Zadruzi, a sve zbog velikog broja prijava koje su stigle upravo zbog te situacije – Jovan je napolju, a Dragana u rijalitiju.

– Zbog cijele situacije i toga što je Dragana u rijalitiju, Centar za socijalni rad posjetio je Draganine roditelje. Draganin tata i Siniša su vodili danas Jovana kod ljekara, jer ima temperaturu. Radi svega ovoga, Siniša će potpisati da će preuzeti brigu o djetetu, ali će dijete i dalje ostati kod babe i djeda, jer jer tu navikao. A svi se plaše da će, ako to ne urade, mali Jovan završiti u hraniteljskoj porodici. Draganina majka Jadranka to ne bi podnijela – rekao je za pomenuti sajt Matija, Draganin najbolji prijatelj.

Podsjetimo, Draganina majka Jadranka Mitar ne nalazi opravdanje za kćerkino ponašanje pred kamerama.

– Ja bih je samo podsjetila na ono što je obećala kada je trebalo da uđe, jer sam je pitala da li je psihički sposobna za ovako nešto. Potpuno je potpala pod ne znam ni ja šta… To je za mene dno dna! Rekla sam joj samo: “Molim te, ako nisi spremna, povuci se. Ne smiješ sebi da dozvoliš taj luksuz zbog svog djeteta” – između ostalog je rekla za Pink.

Dragana je učestvovala i u prethodnoj, drugoj sezoni Zadruge, u koju je ušla kao udata žena – u braku sa Sinišom Dragutinovićem, Jovanovim ocem. Po izlasku iz rijalitija, nakon što su u javnost isplivale razne priče iz njihovog privatnog života, suprug ju je prema njenoj priči izbacio iz stana zajedno sa djetetom, poslije čega je i zatražio starateljstvo nad sinom Jovanom. Imao je izrečenu mjeru zabrane prilaska Dragani, a od nje je tražio da plaća alimentaciju u iznosu od 20.000 dinara.