Zabava

ONI SU FAVORITI Zadruga 3 se privodi kraju, a evo zašto su NJIH TROJE najinteresantniji publici

Anabela Atijas, Mensur Ajdarpašić i Marko Miljković favoriti su za pobjedu u trećoj sezoni rijalitija Zadruga, a svojim pričama, skandalima, svađama i ljubavnim odnosima doprinijeli su da publika glasa za njih.

ONI SU FAVORITI Zadruga 3 se privodi kraju, a evo zašto su NJIH TROJE najinteresantniji publici
FOTO: SCREENSHOT/RAS SRBIJA

Znoj, svađe, uvrede, poniženja, ali i po koji osmijeh, ljubav, strast, osjetili su zadrugari u najgledanijem rijaliti šouu na Balkanu. Sve su to i prikazali gledaocima tokom devet mjeseci takmičenja. Svađa majke i kćerke, suze koje su prolili Anabela Atijas i Luna Đogani, ljubavna romansa sa turbulentnim momentima između Mensura Ajdarpašića i Mine Vrbaški, kao i emotivna veza sa problematičnim momentima Marka Miljkovića i Lune Đogani, doveli su takmičare Zadruge do vrha gledanosti, ali i samog trona. U subotu će publika odlučiti čije emocije su najviše pažnje izazvale i proradile kod televizijskih gledalaca koji će donijeti konačni ishod ko će kući otići bogatiji za 50.000 evra.

Anabela iznijela sav prljav veš

Foto: Pink/Screenshot
Foto: Pink/Screenshot

Nervnim slomovima i emotivnim padovima koje je podnosila zbog kćerke, Anabela Atijas mnoge je dovodila do bijesa, posebno svog bivšeg supruga Gagija Đoganija, ali i potencijalnog budućeg zeta Marka Miljkovića. Anabela je ušla sa namjerom da kćerku prosvijetli kako bi napustila Miljkovića i otpočela novi život, međutim naišla je na otpor svoje mezimice, što je pjevačicu totalno dotuklo. Svađala se sa njom, mirila, ali i iznosila detalje iz bivšeg braka sa Gagijem Đoganijem, što je šokiralo naciju. Optužila ga je za nasilje, koje je pokrenulo lavinu komentara, a Gazmeta dovelo do ruba osude. Sa namjerom da iznese sve što joj je na duši, Anabela je, kako se šuška, ušla za pozamašni honorar, s obzirom na to da je u izuzetno teškim finansijskim problemima. I dok jedni pričaju da je Anabela ušla sa honorarom do 70.000 evra, te ako pobijedi dobija još 50.000, drugi pak smatraju da će nekadašnja denserka otići bogatija za 150.000 evra.

Marko – ljubav ili manipulacija

Foto: N. Jovanović/RAS Srbija
Foto: N. Jovanović/RAS Srbija

Njen protivnik u borbi za 50.000 evra, Marko Miljković, ušao je u rijalitiji sa namjerom da promoviše svoj modni brend, ali i da zaradi honorar koji će mu obezbijediti lagodniji život po završetku ovog TV formata.

Za nešto više od četiri mjeseci, uživao je na početku rijalitija, dok na vratima nije ugledao djevojku Lunu Đogani. Pobjednica druge Zadruge, a sada novokomponovana pjevačica, došla je da bude uz dečka jer kako je tada naglasila, nije mogla da ga gleda a da ne bude kraj njega. Međutim, njihovi bajkoviti momenti trajali su kratko. Luna je često dobijala napade histerije, valjala se po podu, a ljubomora je bila jedan od faktora koji je uticao da njihova veza s vremena na vrijeme puca. Uz to, ako se začini Anabelino ponašanje i nezadovoljstvo koje je gajila prema Miljkoviću, odnos Lune i dečka je bio sve napetiji. Međutim, uspjeli su uprkos svemu da održe vezu, a Luna je po izlasku iz rijlitija rekla da jedva čeka da izađe njen dragi, a onda će se zajedno povući na nekoliko mjeseci.

– Bilo je neobično bez Marka, naravno da je mnogo teško i da mi mnogo nedostaje, ali eto, još par dana je ostalo, pa ga čekam – rekla nam je Luna Đogani.

I dok njen voljeni sitno broji do finala, po završetku rijalitija, na bankovnom računu će leći lijepa svota novca. Naime, Marko Miljković važi za jednog od najplaćenijih igrača i nedjeljno zarađuje 3.000 evra, a pošto je u Zadrugu ušao 3. februara, do jula će zaraditi oko 63.000 evra. Ukoliko pobijedi, ukupno će dobiti 113.000 evra, piše Blic.

Mensur – od anonimnog dečka do favorita

Foto: Magazin In/Screenshot
Foto: Magazin In/Screenshot

Dok je u rijaliti ušao kao potpuno anonimni dečko iz Bara, Mensur Ajdarpašić odmah je privukao pažnju, kako gledalaca, tako i djevojaka u najpoznatijem imanju u Srbiji. Trebalo mu je vrlo kratko vremena da osvoji srce atraktivne Mine Vrbaški, ali i još kraće da zaboravi njenu prošlost. To ga nije previše tangiralo, već mu je bilo presudno ono što Mina osjeća prema njemu i hemija koja je proradila vrlo brzo.

Ipak, spoj njihovih temperamenata doveo je tokom prethodnih mjeseci do žustrih svađa, suza i dodatnih poniženja. Ali, suze koje su dotakle publiku, pa emocije koje je izazvao kod gledalaca, Mensura su vinule u sam vrh favorita, priznavši da mu je otac izvršio samoubistvo, a onda otkrio da je veći dio odrastanja provodio s majkom, da bi se potom situacija preokrenula.

– Ni jedan ni drugi period nije prijatan, kada nemate jednog od roditelja pored sebe, kad nemate dva roditelja koji su tu uvijek za vas i pored vas, ali… Ja sam u jednom periodu, u djetinjstvu svom, do svoje osme godine rastao sa oba roditelja. Nakon toga je došlo do tih stvari, gdje su se roditelji rastali. Mama je otišla kod svoje porodice, moj otac je ostao u našoj kući. Mi smo ostali sa svojim ocem… Pošto je naš otac poslije određenog vremena preminuo, iliti ubio, mi smo odrastali sa našim tetkama. Nakon toga smo odrastali sa svojom majkom, bili smo predati njoj, dovodila se u pitanje i naša predaja Domu za nezbrinutu djecu, ali to nisu nikada realizovali – pričao je Mensur i dodao:

– Dolazilo je do nesporazuma u porodici, do nekih stvari do kojih ne bi trebalo da dolazi i onda su se, naravno, tu dešavale svađe, rastanci, meni sad nepoznato da li sve napismeno i detaljno, ali… Nakon moje 17. godine majka je krenula da radi i da se bori za nas, zapravo ona se cijeli život u nekom periodu borila za nas, ali je nastavila i otišla tad da zaradi više nego što bi zaradila na ovim prostorima. Bio sam sam, bili smo prepušteni sami sebi i bile su tu naše dobre komšije, koje su nam po potrebi izlazile u susret.

Mensurov honorar je znatno manji u odnosu na Anabelin i Markov, ali kako važi za jednog od favorita, glavna nagrada od 50.000 bi znatno pomogla Ajdarpašiću da započne novi život.

Prihvati notifikacije