Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ONI SU POTVRDILI ULAZAK Ovo su učesnici Zadruge 3, u najavi UZBUDLJIVA SEZONA (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Stefan Karić, muškarac kojeg su povezivali sa mnogim poznatim damama i koji je bio u braku sa bivšom misicom Dijanom Milojković, potvrdio je da ulazi u rijaliti šou Zadruga 3.

View this post on Instagram

☀️

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

Naime, Stefana su povezivali sa Anom Korać i Lunom Đogani, a često se nalazio i u društvu Kije Kockar. Svoj ulazak u rijaliti potvrido je za Telegraf:

– Tačno je – rekao je Stefan za ovaj portal.

Takođe, pjevač Bojan Tomović, koji je već nekoliko mjeseci u žiži javnosti zbog priznanja da boluje od bipolarnog poremećaja ličnosti, kako piše pomenuti medij, takođe ulazi u Bijelu kuću u septembru.

Foto: printscreen Facebook

Pjevač je imao posebne zahtjeve za ulazak: da ne bude kažnjivan nedjeljnim honorarom, s obzirom na to da zbog terapije koju pije ponekad zaspi tokom dana, i da ima sopstevno kupatilo.

Podsjećamo, Bojana smo imali prilike da gledamo na Farmi prije pet godina, iz koje je bio diskvalifikovan poslije samo nedjelju dana zbog agresivnog ponašanja, a cilj ulaska u predstojeći rijaliti mu je da ublaži diskriminaciju koja vlada na Balkanu prema ljudima koji imaju neku mentalnu bolest.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO