Zabava

Oni su ZATVORENI TIPOVI zodijaka i od njih se rijetko može čuti nešto iskreno

Nerijetko u životu loše prođu oni koji ne kriju svoja osjećanja. S druge strane, oni koji nikad ne pokazuju emocije djeluju ljudima bezosećajno.

Oni su ZATVORENI TIPOVI zodijaka i od njih se rijetko može čuti nešto iskreno
FOTO: PROFIMEDIA

Astrolozi su napravili podjelu prema horoskopskim znakovima, pa tako u “zatvorene” tipove spada ovih 6 znakova:

Ovan

Osobe rođene u ovom znaku često pokazuju mentalnu snagu, prijeku narav; vole da galame i nameću se kao autoritet. Često ostavljaju dojam nasilnika, ali istina je zapravo drugačija. Žele u neugodnim situacijama da pokažu samopouzdanje, čak i kada je potpuno neutemeljeno. U društvu se postavljaju kao zaštitnici, pa ih prijatelji zbog toga cijene.

Blizanci

Često se osjećaju kao najosjetljivija i najugroženija bića na kugli zemaljskoj i sve što žele je da se zaštite od opasnosti. Inate se, a u samoobrani znaju da pretjeraju. Zbog toga njihovo ponašanje u napetim situacijama možete da doživite kao nasilno. Strahove koji dolaze iz sopstvene nesigurnosti projektuju na druge. Pretvaraju se da znaju da rade sve poslove na svijetu. Zadaju udarce kako bi pokazali ko je gazda.

Djevica

Žele da pokažu da s njima nema svađe, kao i veliku tvrdoglavost pri sukobu. Čak i kada su u dobrom raspoloženju, znaju kako da upute otrovne strelice prema svojim neprijateljima. Miruju jedino kada spavaju, a nakon prve kafe nastavljaju tamo gdje su stali prethodnog dana.

Strijelac

Strelac se ne obazire na reakcije okoline i nema strah da pokaže bahatost ako mu je stalo do toga. U društvu žele da budu autoritet. Nekada do pravih ciljeva dolaze pogrešnim putem. Strijelac pod svaku cijenu želi da zasluži divljenje poznanika i preuzima preveliki rizik. Krenuli bi na Mont Everest bez planinske opreme, samo kada bi znali da se tamo nalazi trofej kojim će se hvaliti.

Lav

Njihova narav većini nije po ukusu. Namjerno se predstavljaju kao pohlepni ljudi kako bi ih se okolina bojala. Po svaku cijenu pokazuju želju, volju i marljivost, ali riječ je o osobama koje u dubini duše skrivaju svoje vrline. Vole da se hvale i da ističu svoju hrabrost i posvećenost. U društvu žele da zasluže povjerenje drugih. Pružaju pomoć u nevolji jer je hrabrost njihova istinska osobina.

Vaga

Vješto pokazuju mentalnu snagu i neustrašivost, ali najčešće ih ne krase ove osobine. Često se ispod njihove kože krije neobjašnjiv strah. Računati na njihovu hrabrost veliki je promašaj. Na sve moguće načine žele da izbjegnu velike sukobe. Kada pokazuju mračnu stranu svoje ličnosti, u njima se zapravo kriju strah i nesigurnost.

(superzena.b92.net)

Prihvati notifikacije