Sport

OPOMENA POJEDINCIMA Maksimović: Gol kroz razmaknut "živi zid" ne mogu da oprostim

Borac je u Antaliji doživio i treći poraz na pripremama. Dinamo Batumi je za razliku od Banjalučana svoje prilike realizovao i na kraju slavio sa 2:0.

OPOMENA POJEDINCIMA Maksimović: Gol kroz razmaknut "živi zid" ne mogu da oprostim
FOTO: D.DRAGICEVIC/RAS SRBIJA

U drugom dijelu nakon primljenog gola i izmjena, igra Borca se raspala čega je svjestan i trener Marko Maksimović.

– Prvo poluvrijeme jedna jako čvrsta utakmica. Odlučili smo se da pomiješamo dvije ekipe, gdje smo imali dvije stopostotne šanse preko Šikanjića i Zakarića koje su se morale realizovati, ali nismo dali gol. Drugo poluvrijeme je krenulo sa izmjenama i ono što me izbacilo iz takta a to sam rekao i u svlačionici je da će pojedinci morati da snose posljedice. Primimo gol iz slobodnog udarca kroz “živi zid”, zid se razmakne, primiš gol i to je neprofesionalizam i ja im to ne mogu oprostiti. Poslije toga smo se raspali i pojedinci su imali šansu moraće mnogo više da se trude da bi uopšte dobijali u budućnosti. Nije ništa problem, dobro je da se dešava na pripremama da se vide ove stvari, ali u profesionalnom fudbalu da se “živi zid” razmakne prosto ne postoji. Nama se to desilo pa je ekipa nakon toga pala- istakao je Maksimović.

Borac će posljednju provjeru imati 12.februara protiv Krilja Sovjetov a tad će nastupiti u najjačem sastavu. U tim će se vratiti Marko Jovanović, Almedin Ziljkić i Dino Ćorić.

-Oni će svi da igraju protiv Krilja Sovjetov. U potpunosti su se oporavili, mogli su da igraju i danas ali sam želio da dam šansu svima da se dokažu. To su neke stvari koje sam preuzeo kao rizik, da dam svima šansu ali ovaj gol kroz živi zid ne postoji- dodao je Maksimović.

Prihvati notifikacije