Zabava

"Opraštam joj sve, NIJE ONA KRIVA" Asminov otac podržao Aneli, ne može da prežali jednu stvar

Nakon što su se suočili Aneli Ahmić i Asmin Durdžić, oglasio se njegov otac Mustafa Durdžić i iznenadio izjavom. On je, kako kaže, sve oprostio bivšoj snajki.

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, DRUŠTVENE MREŽE / RINGIER/COMBO

Naime, otac Asmina Durždića, Mustafa, oglasio se nakon javnog suočavanja njegovog sina i bivše snajke, a sve je iznenadio preokret koji se desio.

 Najiskrenije mi je žao što je moralo doći do ove sramote i grehote. Neka Bogu plate svi oni koji su doprinijeli ovom suočavanju i beskrajnom ponižavanju dvoje ljudi – započeo je Asminov otac.

On se osvrnuo na detalje o kojima je govorila Aneli:

Pročitajte još

– Žena je jednostavno krenula da priča i da izmišlja događaje da bi se na kraju sve svelo “Pa ti si mi rekao i tako sam čula ili mislila”. Nadam se da će svi oni koji potpaljuju ovaj događaj da se povuku u nagovaranju dve strane na sukob. Mislim da bi najpoštenije bilo da se Aneli pomiri sa sudbinom i da se ne sramoti u pokušaju da opravdava svoje postupke kroz blaćenje Asmina kao bivšeg partnera i oca njene kćerke – napisao je Mustafa, koji je bivšoj snajki oprostio sve, prenosi Alo.

Oprostio sve bivšoj snajki

– Bez obzira na sve uvrede i laži, opraštam joj sve i svim srcem želim da joj se ostvare svi snovi i želje u životu. Možda ona lično nije kriva za sve ovo, ali je kriva što je slušala Đedovica i Situ. Znam da Aneli ne zna za sukob Asmina i njene porodice van Elite. Sve ovo je bilo nekome zabava, a nekome život – završio je Durdžić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu