Sport

OPROŠTAJ OD MRDAKOVIĆA Ništa nije slutilo na tragediju

Vijest o samoubistvu Miljana Mrdakovića šokirala je cijelu Srbiju, a posebno one koji su ga poznavali i sarađivali s njim.

OPROŠTAJ OD MRDAKOVIĆA Ništa nije slutilo na tragediju
Foto FRISO GENTSCH/EPA

Nekadašnji fudbaler je ostavio posebno veliki trag u OFK Beogradu, za koji je najduže igrao u karijeri i tri puta se vraćao.

OFK Beograd je nakon saznanja o tragediji koja se dogodila izdao saopštenje putem svog oficijelnog naloga na Fejsbuku.

Na Karaburmu je stigla tužna vijest. Svoj život je, u trideset i devetoj godini života, izgubio naš bivši golgeter, Miljan Mrdaković. Ukupno je za Beograđane odigrao 48 utakmica i postigao 24 pogotka u prvenstvenim, kup i internacionalnim mečevima. OFK Beograd ovim putem šalje iskrene reči saučešća Miljanovoj familiji i prijateljima. Miljane, neka ti je vječna slava i hvala za sve! Tvoj OFK Beograd – piše u oproštaju kluba sa Karaburme. Od Miljana su se oprostili i FK Partizan, kao i brojni prijatelji koji su i dalje u šoku.

Naime, na društvenim mrežama ništa nije ukazivalo na tragediju. Slike sa djevojkom, druženje izlasci sve je djevalo potpuno normalno.

-Ne znam šta da kažem. Danas mi je djetetu rođendan, danas smo igrali i kontrolnu utakmicu protiv Grafičara, a onda užasna, užasna vijest. Ne mogu da vjerujem. Družili smo se, bio je pravi drugar i meni i mojoj supruzi, jedan sjajan momak. Dolazio je i kod nas na Kipar, dok sam igrao za AEK iz Larnake. Ovo je, prava tragedija – kaže Pankov za “Blic”.

Ni Pankovu koji ga je poznavao 5 godina nije jasno zbog čega je Miljan podigao ruku na sebe.

– Uvijek je bio vedar i spreman za šalu. Čuli smo se redovno i viđali. Ništa nije nagoveštavalo da može da dođe do ovoga, nije pokazivao nikakve znake tuge, depresije… Ne mogu da vjerujem da ga više neću videti, da je izvršio samoubistvo – tužnim glasom je zaključio Pankov.