Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OPTIMISTA PRED KVALIFIKACIJE ZA OLIMPIJADU Raduljica: Vjerujem da će sve biti jako dobro

Sport
Autor:

Foto: A. Dimitrijević/RAS Srbija

Igor Kokoškov je ovog ponedjeljka okupio reprezentaciju Srbije pred mečeve u kvalifikacijama za Evrobasket. “Orlovi” gostuju Finskoj 20. februara, a tri dana kasnije u beogradskoj dvorani „Aleksandar Nikolić” će da ugoste Gruziju.

Miroslav Raduljica, jedan od najiskusnijih reprezentativaca, izjavio je da će se igrači potruditi da upoznavanje sa novim selektorom Igorom Kokoškovim bude lakše i brže.

– Želim Igoru dobrodošlicu, vjerujem da se već osjeća kao da je tu dugo, a mi igrači ćemo učiniti sve da upoznavanje bude lakše i brže. Ponovo igramo kvalifikacije, čudan je sistem, imaćemo dva ili tri treninga do prve utakmice, neće biti lako, ali radili smo to do sada i vjerujem da će biti jako dobro – rekao je Raduljica na konferenciji za medije.

Podsjetimo, selektor Kokoškov se odmah susreo sa nekoliko neprijatnosti. Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić je polomio prst protiv Mege na Kupu Radivoja Koraća u Nišu, a neizvjesno je da li će se Miloš Teodosić priključiti ekipi. Prvotimac Virtusa ima problema sa osiguranjem.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO