Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Orlovi i Leotar 03 u borbi za trofej Kupa RS

Sport
Autor:

Foto ZKK Orlovi

Ženski košarkaški klubovi Orlovi i Leotar 03 boriće se danas za Kup Republike Srpske u Derventi (17 časova). Banjalučki tim će juriti treći a Trebinjke prvi trofej u ovom takmičenju.

Orlovi su ostali bez trenera Slaviše Ožegovića koji je otišao iznenada u Kinu, a u finalu će ih voditi Aleksandra Mušić.

-Sigurno je da želimo da osvojimo Kup Republike Srpske. Kao igračica nisam nikad izgubila finale, nadam se da neću ni kao trener. Leotar igra atipično, dugo su na okupu a mi imamo određenih problema nakon odlaska trenera Ožegovića, dok je Veljkovićeva povrijeđena, zaradila je na treningu nekoliko šalova. Uprkos tome nadamo se pobjedi iako ćemo biti oprezne jer se igra jedan meč- rekla je Mušićeva.

I u Leotaru imaju svoje želje. Već su tokom sezone iznenadili nekoliko rivala i digli su formu.

-Orlovi su favoriti, duže igraju u Premijer ligi BIH, iskusniji su ali igra se jedan meč i pokušaćemo da ih iznenadimo. Za nas je ovo treće finale i nadamo se da će biti treća sreća. Dobro smo radili u pauzi, spremali se za rivala i pružićemo svoj maksimum – istakao je trener Leotara 03 Milorad Nadaždin.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO