Sudbine

"Osmijeh na licu jači od svake bolesti" Berberin je morao da obrije mamu zbog hemoterapije, pa je onda uradio nešto neočekivano (VIDEO, FOTO)

Veoma je teško pružiti podršku najbližima kada su suočeni sa teškim bolestima. Riječi utjehe nije lako naći, jer se svaka "vaga" i odmjerava u želji da ne povrijedimo drage ljude. Ipak, jedan sin je uspio da svojoj majci pruži podršku bez riječi, snažnim postupkom kojim je pokazao da je uz nju kroz svaki težak korak.

Berberin brije mami glavu zbog hemoterapija
FOTO: GUIDO.MAGALHAES/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kako se može vidjeti na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, jedan berberin je dobio najteži zadatak. Da obrije glavu svoje majke kojoj kosa opada zbog hemoterapije.

Žena sjedi tužnog pogleda, posmatrajući u odrazu refleksiju svoje bolesti. Njen sin joj brije glavu uz široki osmjeh, kao da ne čini najtežu stvar na svijetu. Ubrzo potom okreće mašinicu ka svojoj glavi i kreće u planirani poduhvat.

Giljermo je sve osmislio kako bi majku Klaudiju ohrabrio i pokazao joj da ovaj korak ne znači predaju. Ipak, dok prelazi mašinicom preko svoje glave, njegova majka pokazuje u isto vrijeme nevjericu, duboku dirnutost, ali i negodovanje što Giljermo ovo čini za nju.

Taman kada misli da ne može više, Klaudijinoj stolici prilazi kolega njenog sina Fernando, koji traži od Giljerma da i njemu obrije glavu. Dok je suze stižu zbog svega, još jedan kolega prilazi i govori Giljermu da i njemu obrije glavu.

Ova hrabra žena odjednom je u odrazu vidjela, ne sliku svog poraza već pobjede velikih srca koja su kucala zajedno sa njenim.

Ovaj snimak postavio je Giljermo na svom Instagram profilu, na kojem inače objavljuje snimke i slike sa svojom majkom koju beskrajno podržava u borbi sa tumorom.

Na jednoj od njihovih zajedničkih fotografija se može vidjeti i venčić od cvijeća na Klaudijinoj tek obrijanoj glavi, a osmjeh na licima majke i sina nesumnjivo je jači od svake bolesti.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije