Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OSTAJE AMERIKANAC Beron: Nisam brojao korake

Sport
Autor:

Foto: ABA liga

Bili Beron je donio 20. titulu Crvenoj Zvezdi, petu u nizu. Amerikanac je još jednom pokazao da je igrač za velike utakmice.

Nakon sjajne finalne serije ABA lige, Beron je i u četvrtom meču plej –ofa Srbije pogodio 21 poen i postigao odlučujuće poene. Za to i ne čudi da je dobio priznanje za najboljeg strijelca. Klub je objavio da je igrač produžio ugovor i za narednu sezonu.

-Pobijedili smo i konačno je gotovo. Ovo je bila luda utakmica. Imali smo mnogo takvih. Odličan je osećaj, iscrpljen sam, drago mi je što je konačno sve završeno. Jedva čekam da odem kući i da odmorim. Puno mi znači što sam zaradio povjerenje trenera i saigrača i da su mi dali loptu u ključnim momentima. Zaista dugo sam razmišljao da li da idem na šut ili prodor. Odlučio sam se na prodor i nisam brojao korake – rekao je Beron.

Pored Berona finalnu seriju je obilježio i Dejan Davidovac.

-Ispunila nam se želja da ovo završimo našom pobjedom. Čestitam ekipi na još jednom trofeju i Partizanu na sjajnoj seriji. Svaka utakmica je bila gusta kao što smo očekivali. Ne bih isticao nikog, radili smo kao ekipa. Niko ne može utakmicu da dobije sam. Mislim da su svi odradili sjajan posao uz stručni štab. Oni su dali koš u zadnjoj sekundi u drugoj utakmici. To smo mi uradili sad. Drago mi je što smo dodali drugu zvezdicu na grb i što smo ispisali deio istorije zaključio je Davidovac.

Trener Milan Tomić je nakon meča rekao da je u finalu presudila ljubav prema Crvenoj zvezdi ali je kasnije dao opširniju izjavu.

-Čestitao bih svojim igračima vjerovali su da možemo da dobijemo utakmicu. Dosta problema smo imali na poziciji pet, Davidovcu bih čestitao igrao je sve. Ne komentarišem suđenje, nisam video snimak tako da vam ne mogu ništa da kažem- istakao je Tomić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO