Sudbine

"Ostala sam SAMOHRANA MAJKA” Pjevačica tvrdi da prolazi kroz pakao zbog bivšeg partnera

Pjevačica i bivša zadrugarka, Marija Ana Smiljanić, prolazi kroz pakao nakon što je dobila prvo dijete.

Marija Ana Smiljanić
FOTO: MARIJA_ANA_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREESHOT

Marija Ana je sada otkrila detalje drame kroz koju prolazi zbog nevjenčanog supruga s kojim je u februaru ove godine dobila sina.

Naime, ona je ”preko noći” uplovila u ljubavnu priču sa ocem svog djeteta, poslije samo nekoliko dana su počeli da žive zajedno, a ubrzo je i ostala trudna.

Kako Marija Ana tvrdi, otac njenog djeteta ju je pokrao, iskorišćavao iz materijalnih razloga, a sad kad više nisu zajedno, ne bira način da joj zagorča život, prenosi Pink.

– Pokušava da mi poremeti posao, zove moje kolege, gazde klubova, prijeti ljudima da ja ne bih pevala nigde po gradu. Ja dijete sama hranim, on nas hoće da ostavi na ulici i da me uništi. Od toga nema ništa! – počinje priču Marija Ana i dodaje:

Marija Ana: “Pokrao me je, dužan je meni i mojim prijateljima”

– Čovjek me je pokrao, dužan je i meni i mojim prijateljima. Juri ga pola grada zbog dugova. Saznala sam da nekom čovjeku duguje 60.000 evra. Sad je našao neku babu pd 50 godina. živi kod nje, tropi njene pare i vozi njen auto. Sa njom je samo zbog para jer nema prebijane banke. Koristio je kokain i to ga je potpuno uništilo. Pucaju ga kompleksi jer sam jača od njega u svakom smislu. Kad je video da ne može da se nosi sa mnom, on je počeo da pravi probleme i vratio se svom starom životu, počeo je opet da uzima drogu i da krade… Svi mu se smiju, ja sam ostala samohrana majka, sama brinem o našem djetetu, a on na sve to pokušava da mi se umiješa i u posao preteći gazdama lokala da ja ne bih nastupala i zarađivala – otkriva bivša zadrugarka.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu