Hronika

OSTALI KRVAVI TRAGOVI NA BETONU U kafić upali MASKIRANI NAVIJAČI s palicama

Incidentu koji se sinoć nakon 23.00 sata dogodio na Vračaru u Ulici Velimira Bate Živojinovića, prethodila je verbalna svađa između nekoliko mladića.

OSTALI KRVAVI TRAGOVI NA BETONU U kafić upali MASKIRANI NAVIJAČI s palicama
FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ/RAS SRBIJA

Kako su juče pisali mediji, navodno je nekoliko maskiranih napadača upalo u kafić na Vračaru i palicama pretukli 20-godišnjeg M.B., međutim on nije primljen u Urgentni centar kakve su bile prvobitne informacije, potvrdili su iz ove zdravstvene ustanove za Blic.

Prema priči građana koji stanuju u blizini lokala gdje se tuča dogodila, navodno su u pitanju navijači neimenovanih srpskih klubova izazvali incident.

– Čuli smo tihu muziku, nije bila previše glasna, a kasnije je neko trčao na ulici. Jutros smo vidjeli da je bila policija. Čuli smo da su neki navijači bili tu i da su oni lomili sve u lokalu – rekla su komšije.

Pročitajte još

Reporteri Blica zatekli su tragove krvi tik uz ulazna vrata kafića, kao i krvave maramice razbacane po betonu. Staklo od razbijenih čaša i flaša moglo se zateći ispred ovog lokala koji je otvara isključivo u kasnijim popodnevnim satima.

– Čudno je da neko pravi incidente ovdje, nikada ranije se to nije dešavalo. Gazde i radnici su fini i tu uglavnom stalno dolaze isti gosti, eventualno nekada se izdaje prostor za slavljenje rođendana – dodale su komšije za Blic.