Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO Porodični horor, sina nakljukala tabletama, pa ga UGUŠILA KESOM

Hronika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Porodična tragedija u kojoj je majka D. I. (83) usmrtila svoga sina D. A. (60) tako što mu je dala preveliku dozu lijekova dogodila se danas u Novoj Crnji, mjestu na nekoliko kilometara od rumunske granice.

Žena je u oproštajnom pismu ostavila jasnu poruku.

– Iz Policijske uprave u Zrenjaninu navode da je u tragediji jedna osoba preminula, a riječ je o muškarcu D. A. (60). Njegovo tijelo bez znakova života pronađeno je u porodičnoj kući u Novoj Crnji. Starica je zatečena u svjesnom stanju. U toku je policijski uviđaj – kažu iz PU u Zrenjaninu.

Istragom je otkriveno da je majka usmrtila sina prevelikom dozom bensedina i da mu je vezala kesu oko vrata, a zatim je i sama pokušala da se ubije, popivši tablete. Majka i sin živjeli su u teškim uslovima i bili su lošeg zdravstvanog stanja.

Imali su zdravstvenu njegu jer je starica nepokretna i nalazi se u kolicima. Prema nezvaničnim informacijama njih dvoje su željeli da se ubiju, a na stolu je pronađeno oproštojno pismo u kojem, između ostalog, stoji: “Ne okrivljujte nikoga”.

Pretpostavlja se da su se na ovaj stravičan čin odlučili zbog teške bolesti, jer su oboje bili lošeg zdravstvenog stanja.

(Alo)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO