Sport

OSTVARENE PRIJETNJE Kamenom na bus Borca, igrači vrijeđani tokom meča

Rukometaši Borac m:tela ostali su bez plasmana u narednu fazu EHF Evropa kupa,a mladi rukometaši neće po dobru zapamtiti gostovanje protiv Bese i to ne samo zbog rezultata.

OSTVARENE PRIJETNJE Kamenom na bus Borca, igrači vrijeđani tokom meča
FOTO: RK BORAC

Nakon prvog meča ekipa sa takozvanog Kosova je obećala “revanš„ na domaćem parketu zbog skandiranja Lešinara a svoje prijetnje su ostvarili u Peći. Meč je imao neslavnu uvertiru. Naime, rukometaši Borca su dva dana bukvalno bili „zarobljeni“ u hotelu nisu mogli da izlaze a pred meč su krenuli minibusom sa 16 mjesta u koji je trebalo da uđu 24 člana delegacije.

Pri dolasku pred dvoranu bus je pogođen kamenom na mjesto gdje je sjedio bek Aleksandar Milićević. Sve to je bio pritisak na mladi tim Borca koji je poklenuo na samom meču.

Pročitajte još

U banjalučkom timu ističu da nemaju zamjerki na samog domaćina, ali da je ekipa vrijeđana pred , tokom i nakon meča. Takođe sudije iz Sjeverne Makedonije Nikoloski i Metalari su dopustile grublju igru domaćih pa su na startu lakše povrijeđeni Marko Lukić i Luka Knežević, što je donijelo dodatni pritisak na banjalučke mladiće koji se nisu najbolje snašli.

Prihvati notifikacije