Hronika

Osuđen Miljan Hofman: Šamarao konobara u restoranu "Sve je bila šala, dogovorili smo se da snimimo skeč"

Kik-bokser MIljan Vidović Hofman osuđen je danas u Osnovnom sudu u Rumi na devet mjeseci kućnog zatvora.

Osuđen Miljan Hofman: Šamarao konobara u restoranu "Sve je bila šala, dogovorili smo se da snimimo skeč"
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Podsjetimo, Vidoviću je ovo ponovljeno suđenje, pošto je Apelacioni sud ukinuo prethodnu presudu i naložio novo suđenje.

Ukoliko ova presuda bude potvrđena, Vidoviću je ostalo da odsluži još dva mjeseca zatvora, pošto se od hapšenja u novembru mjesecu prošle godine nalazi u pritvoru – kaže izvor.

Inače, ukinutom presudom je Miljan Vidović bio osuđena na 10 meseci zatvora.

Vidović se tereti za krivično djelo zlostavljanje i mučenje, nakon što je u javnosti osvanuo snimak na kom se vidi kako maltretira konobara u poznatom restoranu u Irigu i to zbog papagaja. On je tokom sudskog postupka negirao krivicu.

Pročitajte još

Ja sam u zatvoru zbog šale i nisam sa svojim kćerkama i porodicom. Ovo je jedna neslana šala zbog koje nisam sa porodicom. Oštećenog poznajem iz restorana, bio sam tamo tog dana. Dogovorili smo se da snimimo skeč, sve je bila gluma, ništa nije bilo stvarno. Prethodno smo se o tome dogovili. Snimak je isiječen, ni jednom ga nisam udario, pipnuo sam ga samo za potrebe snimka, ali ga nisam ugrozio – rekao je Vidović ranije za sudskom govornicom, pa nastavio:

– Sa oštećenim sam snimio ovaj skeč i on se sa tim složio. Imao sam i prethodne slične skečeve na društvenim mrežama. Snimak nije sačinjen mojim telefonom, ja ga nisam stavio na mreže i ne znam ko ga je stavio.

Vidović je rekao i da je objavljeni snimak isečen, te da prikazuje samo ono što njemu ne odgovara. Ovaj snimak što je objavljen prikazuje samo ono što meni ne odgovara, nema onog što je bilo pre i posle toga. Oštećenog ni jednom radnjom na snimku nisam ugrozio – tvrdio je Miljan Hofman tokom suđenja, piše Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu