Hronika

Otac ubice Danke Ilić OTKAZAO ADVOKATA: Branio se ćutanjem, a sada zahtjeva da ga zastupa branilac po službenoj dužnosti

Oca osumnjičenog Dejana Dragijevića nadalje će braniti branilac po službenoj dužnosti.

Otac ubice Danke Ilić OTKAZAO ADVOKATA: Branio se ćutanjem, a sada zahtjeva da ga zastupa branilac po službenoj dužnosti
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/ZORAN ILIĆ/RINGIER

U istrazi ubistva male Danke Ilić, čijeg tijela i dalje nema, osumnjičeni pokašavaju da sebi obezbjede povoljniji položaj na sve načine. Traže nove branioce, otkazujući punomoćja aktuelnim.

Radoslav Dragijević osumnjičen da je pomagao sinu Dejanu Dragijeviću u skrivanju tijela djevojčice koju je prethodno njegov sin Dejan ubio sa kolegom iz vodovoda Srđanom Jankovićem, danas je obavijestio tužioca da želi da promijeni advokata. Radoslav Dragijević je tražio da mu tužilaštvo u Zaječaru obezbijedi branioca po službenoj dužnosti, tako da mu ja više nisam branilac – rekao je Nebojša Živanović za Republiku.

Pročitajte još

Radoslav Rade Dragijević se u dosadašnjem toku postupka branio ćutanjem, a njegova supruga Svetlana Dragijević je ranije rekla u intervjuu za naš portal da već duguje 1.000 evra advokatu Živanoviću za zastupanje supruga. S tim u vezi moguće je da Dragijevići nemaju novca za advokata, te da je to razlog otkazivanja punomoćja izabranom braniocu.

Podsjetimo, majka ubice Svetlana Dragijević pozivana je na ispitivanje u svojstvu svjedoka pred Višim javnom tužilaštvom u Zaječaru, gdje je iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svjedoči, s obzirom na to da joj je osumnjičeni Dejan sin, a Radoslav suprug, piše Republika.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu