Gradovi

OTKLONITI BLOKADU "Skupština opštine Novo Goražde mora da počne da radi"

Odbornik u Skupštini opštine Novo Goražde Velimir Šekarić napustio je DEMOS, a Ljiljana Tešanović NDP i svoje političko djelovanje nastavljaju u Demokratskom narodnom savezu.

OTKLONITI BLOKADU "Skupština opštine Novo Goražde mora da počne da radi"
FOTO: FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Klub odbornika DNS u Skupštini opštine Novo Goražde održao je prvu sjednicu na kojoj su razgovarali o daljim pravcima i aktivnostima Demokratskog narodnog saveza.

– Skupština opštine Novo Goražde mora da počne da radi i načelnica opštine treba da otkloni blokadu rada skupštine. Skupštinska većina održava sjednice u hodniku, ispred vrata sale Skupštine, što je u nedopustivo i ponižavanje izabranih odbornika – rekao je Drakula Milan, odbornik DNS u Skupštini opštine Novo Goražde.

Nedopustivo je da resorno ministarstvo uprave i lokalne samouprave Republike Srpske ne reaguje na samovolju načelnice opštine koja je zbog gubitka skupštinske većine blokirala cijelu opštinu i rad skupštine.

– Demokratski narodni saveza nastaviće da radi za dobrobit građana i izražavamo zabrinutost zbog blokade, jer ovakvo postupanje je na štetu svih građana i skupštinska većina radi u teškim uslovima – poručili su odbornici DNS Novo Goražde.

Prihvati notifikacije