Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OTKRILA VELIKU TAJNU “On je moja najveća ljubav, a to nikada neće shvatiti”

Zabava
Autor:

Foto: editaaradinovic/Instagram/screenshot

Ovih dana ne prestaje da se priča o Editi Aradinović i njenom novom singlu “Soba” koji je posvetila svom teškom djetinjstvu.

Pored toga što je Edita mnoge raznježila svojom prepoznatljivom emocijom u novoj numeri, pjevačica je posebno srećna što samo pet dana od objavljivanja “Sobe”, ova pjesma već broji više od dva miliona pregleda.

Sada je otkrila da novi singl “Melek” stiže već u prvim mjesecima 2020. godine, a za nju je jako poseban.

– Novi album stiže 2020. a ono što je posebno zanimljivo biće i dueta – otkrila je Edita na svom Instagramu, odgovorajući na bezbroj pitanja koje su joj postavili fanovi.

Uz to, po prvi put je priznala kome je posvećen njen veliki hit “Magnum” kao i sljedeća balada koju će objaviti početkom sljedeće godine, a čiji je naziv čak istetovirala na svojoj ruci.

View this post on Instagram

Ako ste se pitali kako se zove sledeca pesma #melek #2020

A post shared by editta (@editaaradinovic) on

– “Magnum” je posvećen čovjeku koji je moja ljubav najveća, a mislim da on to nikada neće shvatiti. Istom tom čoveku posvećujem i pjesmu “Melek”. Tužna priča – iskreno je priznala Edita.

Edita je ujedno pokazala i kako je izgledalo snimanje spota za numeru “Soba” u kome je pokazala svoje zavidno plesno umijeće kojim svakodnevno oduševljava gledoace šou programa “Tvoje lice zvuči poznato”, a tako je bilo i u sinoćnoj epizodi gdje je imitirala svjetski poznatu pjevačicu Bijonse.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO