Zabava

Otkriveno koliki su honorari učesnika Zadruge 6: Jedna takmičarka zaradila za stan, a on je ZBOG KAZNI IZGUBIO SVE (FOTO)

Uskoro se završava rijaliti šou program Zadruga, a osim što će pobjednik kući odnijeti 70.000 evra, ostali učesnici će kući otići sa zarađenim honorarima.

Zadruga 6 imanje
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Starleta Maja Marinković, koja je svojim skandaloznim ponašanjem šokirala javnost je u ovu sezonu Zadruge ušla za duplo veći honorar nego prethodnih godina. Njena nedjeljna zarada je 4.000 evra, a kada se sve sabere to je ukupno 122.000 evra.

Maja Marinković gostuje u emisiji
FOTO: AMIGISHOW/YOUTUBE/SCREENSHOT

Nakon javne preljube koju je Ana Ćurčić doživjela od strane svog nevjenčanog supruga Zvezdana Slavnića, odlučila je da uđe u Zadrugu.

Ana Ćurčić gostuje u emisiji
FOTO: MAGAZIN IN/YOUTUBE/SCREENSHOT

Ona je navodno pred ulazak tražila nedjeljno 5.000 evra, ali taj honorar nije dobila, već je plaćena 2.700 evra po nedjelji. Ona nijednom nije dobila kaznu, pa će poslije finala biti bogatija za 43.200 evra.

FOTO: M. ILIĆ/RINGIER
FOTO: M. ILIĆ/RINGIER

Aleksandra Nikolić je svoj honorar uzela prije samog ulaska, a radi se o iznosu od 50.000 evra.

Bilal Brajlović učesnik Zadruge
FOTO: LOLA STOJANOVIĆ / RINGIER

Bilalu Brnjiloviću je navodno u Zadruzi nedjeljni honorar 1.500 evra. Zbog napuštanje rijalitija, jer je imao povredu noge izgubio je čak tri honorara. Takođe, po povratka u kuću kažnjen je sa 8.500 evra zbog iznošenja informacija iz spoljnog svijeta, pa je zaradio ukupno 41.000 evra.

FOTO: FOTO: PETAR MARKOVIĆ/RINGIER
FOTO: FOTO: PETAR MARKOVIĆ/RINGIER

Ivan Marinković je navodno imao honorar od 2.000 evra nedjeljno. Njegova zarada po završetku rijalitija iznosiće 72.000 evra.

Podsjetimo, finale rijaliti programa Zadruga 6 održava se 8. juna nakon 10 mjeseci, a tada će biti proglašen pobjednik.

Voditeljka Dušica Jakovljević vodiće program iz studija u Šimanovcima, gdje će dočekivati zadrugare kao i svih predhodnih sezona pomenutog rijalitija, ali će, takođe, ugostiti i učesnike koji su ispali prethodnih mjeseci, prenosi Blic.

Pročitajte još

Dušica će, takođe, na kraju večeri proglasiti pobjednika i dodijeliti mu nagradu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije