Sport

OTPAO NEUTRALNI TEREN Borac čeka Besu 17. oktobra, dobio i novog sponzora

Rukometaši Borac Mtela i definitivno će dva meča protiv Bese u Evropskom EHF kupu odigrati u Banjaluci i Peći.

OTPAO NEUTRALNI TEREN Borac čeka Besu 17. oktobra, dobio i novog sponzora
FOTO: D.DRAGIČEVIĆ/RAS SRBIJA

Postojala je mogućnost da se ovi mečevi odigraju na neutralnom terenu, ali na kraju nije došlo do dogovora pa će Banjalučani biti domaćini u prvom meču 17.oktobra, dok je revanš 24. u Peći.

-Postojala je mogućnost da se mečevi odigraju na neutralnom parketu, ali to  je otpalo, tako da se mi sa organizacione strane spremamo za taj dvomeč. Mislim i nadam se da će nam situacija biti olakšana u odnosu na prošli duel. Kao i prošli put prespavaćemo u Berana, a ono što je dobro je najava da ćemo po vize trebati da idemo u Podgoricu a ne Tiranu. Besa je iskusna i kvalitetna ekipa , tako da se ne zalijećemo sa izjavama, mada ćemo sigurno pokušati da izborimo prolazak- istakao je direktor Borca Vladimir Branković.

Borac je na startu prvenstva BiH zabilježio dvije pobjede, a mladi tim pokazao da posjeduje kvalitet.

-Ime Borca obavezuje na visoke ciljeve i naši igrači su tako vaspitani da uvijek idu na pobjedu. Ipak, većina ekipa su mladi momci između 17 i 19 godina i nismo željeli da stavljamo imperative pred njih već je cilj da ih što više promovišemo u naredne dvije do tri godine i da oni napreduju iz meča u meč- dodao je Branković.

FOTO: D.DRAGIČEVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: D.DRAGIČEVIĆ/RAS SRBIJA

Poslovanje Borca sigurno će da olakša i novi ugovor sa kompanijom Molson Kors, čiji je zaštitni znak pivo Jelen. Rukometni klub je potpisao ugovor na tri godine sa uspješnom komplanijkom a on podrazumijeva i dodatne premije u zavisnosti od postignutih rezultata.

– Kompanija „Molson Coors“ je pored ugovornih obaveza dala dodatna sredstva za premije za ostvarene rezultate. To će biti dodatni vjetar u leđa i mnogo značiti našim mladim momcima u prvom, ali i omladinskom timu. Ova kompanija se dokazala kao društveno-odgovorna koja sponzoriše brojne kulturne i sportske manifestacije i klubove, dajući primjer da se može biti uspješan. Drago mi je da smo prepoznati kao potencijal i da će saradnja biti uspješna-poručio je Branković

“Molson Coorsa” godinama sponzoriše brojne sportske kolektive u Republici Srpskoj, što je sad posebno značajno u teškim vremenima za većinu ekipa.

-Izuzetno sam ponosan i imam čast što smo dogovorili saradnju sa Borcem m:tel jer je banjalučki klub jedan od najvećih sportskih brendova na ovim prostorima. Uspješni brendovi treba da sarađuju i ovo će nadam se da im budu vjetar u leđa. Borac je simbol Banjaluke i vjerujem da će se biti još uspješniji u narednom periodu. Pored sponzorskog ugovora, naša kompanije uradiće i brojne marketinško-prodajne aktivnosti i biće velika podrška za navijače i simpatizere kluba poručio je Rosić.

Prihvati notifikacije