Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Otvaranje izložbe slika sa likovne kolonije “Zelenkovac 2018.”

Kultura
Autor:

Foto: Goran Šurlan/RAS Srbija

U Velikom izložbenom salonu Banskog dvora sutra u 19 časova biće otvorena izložba slika nastalih na likovnoj koloniji “Zelenkovac 2018.”.

Likovna kolonija  „Zelenkovac 2018.“ nastala je saradnjom prijatelja i ljudi dobre volje. Od organizatora preko Udruženja dijaliziranih, transplantiranih i hroničnih bubrežnih bolesnika i Eko Zone Zelenkovac do sponzora i učesnika.

Prvi put je održana u ovom sastavu: Boro Jankovic, UDTiHBB, Anja Stojanović, Stojanović, Aleksa Janković i Jovana Radaković i nadamo se da će postati tradicija.Uspješno smo ugostili osamnaest umjetnika i jednog gosta iz Srbije, Slovenije, Federacije BiH i Republike Srpske: Milutin Jovančić, Marija Petrović Jovančić,Salih Biščić, Zinaida Biščić, Muhamed Peci, Indira Jaranović, Muhamed Pjevo, Emir Nuhanović, Salkić Zudija, Boro Janković, Anja Stojanović, Stefan Stojanović, Jovana Radaković, Zoran Suvajac, Marin Milutinović, Željko Vučenović, Renato Rakić, Nevena Kežić i Stojan Božić.

Za sobom je ostavila trideset devet fantastičnih radova. Pored zabave i dobrog druženja učvrstila je stara i stvorila nova prijateljstva, tako da je njen cilj ostvaren u najboljem smislu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO