Biznis

Otvorene prijave za program plaćene stručne prakse “Prva velika šansa” u UniCredit Bank Banjaluka za studente završnih godina (VIDEO)

UniCredit Bank Banjaluka već petu godinu zaredom pruža priliku studentima završnih godina ekonomskog, pravnog, matematičkog i informatičkog usmjerenja da steknu prva radna iskustva kroz planirani program plaćene stručne prakse radeći u međunarodnoj kompaniji, te inspirativnom i izazovnom radnom okruženju.

Otvorene prijave za program plaćene stručne prakse “Prva velika šansa” u UniCredit Bank Banjaluka za studente završnih godina  (VIDEO)
FOTO: UNICREDIT BANK BANJALUKA

„Prva velika šansa“ je program plaćene stručne prakse u trajanju od 6 mjeseci, koji, pored praktičnog rada u timovima uz podršku mentora, donosi i posebno iskustvo učenja u okviru UniCredita, liderske bankarske grupacije na tržištu, koja prepoznaje potencijal i nagrađuje lično zalaganje i kvalitet, te pruža jedinstvenu priliku studentima, mladim osobama na početku karijere za dobar start i profesionalni napredak.

Tokom prakse, a u toku svakodnevnog radnog vremena (4 sata), počevši od juna, studenti će raditi na konkretnim zadacima, te se upoznati sa poslovanjem banke kao finansijske institucije, organizacionom klimom unutar banke, te razviti korisna znanja koja će im pomoći u savladavanju dodijeljenih zadataka. Istovremeno, u periodu obavljanja prakse studenti će biti u mogućnosti da završavaju sve svoje obaveze na fakultetu.

Članica Uprave u UniCredit Bank Banjaluka nadležna za Ljudske resurse, Diana Bevanda, ovim povodom istakla je da joj je drago da ima priliku da pozove studente završnih godina ekonomskog, pravnog, matematičkog i informatičkog usmjerenja da se prijave za novi ciklus „Prve velike šanse“.

– Razvili smo program kroz koji studenti imaju priliku proći kroz sve ključne faze bankarskog poslovanja na drugačiji i zanimljiv način. Program u kojem već sam proces selekcije nije uobičajen, jer je i to prilika u kojoj studenti mogu pokazati svoja znanja, vještine, snalaženje u novim situacijama. Takav pristup već u početku razvija pozitivnu konkurenciju među studentima, kako bi za vrijeme prakse stekli kvalitetno iskustvo i želju da napreduju. Svi imaju jednaku šansu da dobiju zaposlenje u banci ukoliko pokažu motivaciju i želju za radom. Kao društveno odgovorna kompanija, pokušavamo i na ovaj način dati mladim ljudima prilike za učenje i razvoj u našoj zemlji – istakla je Diana Bevanda.

U kratkom videu u nastavku možete pogledati predstavljanje programa prakse i iskustva studenata, učesnika programa svih prethodnih ciklusa „Prve velike šanse“, koji su svoju šansu već iskoristili i nakon programa postali dio UniCredit tima, te došli do svog prvog zaposlenja.

UniCredit Bank Banjaluka poziva sve zainteresovane studente da se prijave i iskoriste svoju prvu veliku šansu i pošalju svoj CV na karijera@unicreditgroup.ba, pod naslovom „Prva velika šansa“, najkasnije do 10. maja.

A.E.

Prihvati notifikacije