Zabava

OTVORILA DUŠU Sloboda Mićalović o SVAĐAMA sa mužem Vojinom Ćetkovićem

Glumica Sloboda Mićalović i njen suprug i kolega Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a ona je odlučila da progovori o onim manje lijepim stvarima u njihovom braku, za koje smatra da su sastavni dio jednog ljubavnog odnosa.

OTVORILA DUŠU Sloboda Mićalović o SVAĐAMA sa mužem Vojinom Ćetkovićem
FOTO: SRNA

Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš život napet je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno – rekla je o odnosu sa mužem Sloboda Mićalović, kojoj razlika u godinama između njih nimalo ne smeta.

– Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udjenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumijevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rješavamo ljubavlju – dodala je glumica za “Gloriju” o braku sa Vojinom Ćetkovićem, ali se ovdje nije zaustavila.

– Vaspitavana sam da je porodica izuzetno važna. Mislim da je to što se porodice raspadaju veliki problem društva. Volim da pripadam i da neko meni pripada, da imam djecu i porodicu – kazala je Sloboda.