Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OTVORIO DUŠU Elton Džon: Odnos sa majkom sociopatom me uništavao od djetinjstva

Zabava
Autor:

Foto: EPA/VICKIE FLORES

Biografija Eltona Džona izazvala je burne reakcije fanova, ali još službeno nije ni puštena u prodaju. Objavljeni su neki dijelovi knjige, a u njima se može pročitati i kako se Elton borio s ovisnosti koja je od njega napravila, kako on kaže, nasilno čudovište.

U televizijskoj emisiji “CBS Sunday Morning” pjevač se osvrnuo i na odnos s mamom koja je preminula prije dvije godine. Poznato je kako s njom nije bio u najboljim odnosima, a sada je rekao i zašto.

– Nikada nije voljela mog supruga Dejvida i nije nas mogla prihvatiti. Srećom, nikada nije upoznala moju djecu jer bi ih kritikovala kao i sve druge. Nije mogla pronaći ništa lijepo u stvarima. Ona je bila potpuni sociopata – rekao je otvoreno Elton.

Takođe, priznao je kako ga je toksičan odnos s mamom uništio još u djetinjstvu toliko da uopšte nije bio siguran može li takav izgraditi vlastitu porodicu.

No, čini se kako je pobijedio svoje demone jer je sa svojim partnerom Dejvidom Furnišom dobio dva sina uz pomoć surogat majke. Vjenčali su se 2014. čim je homoseksualni brak postao legalan u Velikoj Britaniji.

(Azra)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO