Zabava

OVAJ GRADIĆ ĆE POSTATI NJIHOVA OAZA MIRA Ana Ivanović i njen suprug se sele na Alpe (VIDEO)

Proslavljeni njemački fudbaler i čuvena teniserka do sada su živjeli na relaciji Majorka - Čikago.

OVAJ GRADIĆ ĆE POSTATI NJIHOVA OAZA MIRA Ana Ivanović i njen suprug se sele na Alpe (VIDEO)
FOTO: ANA IVANOVIĆ/INSTAGRAM SCREENSHOT

Slavni sportski bračni par Ana i Bastijan Švajnštajger riješio je da odgaja svoje sinove u malenom gradiću Vastendorf, koji se nalazi podnožju Alpa u Austriji.

Bastijan je okončao svoju profesionalnu karijeru i sada je riješio da se maksimalno posveti porodici.

Ana i Bastijan su prije dvije godine kupili ogromno imanje podnožju Alpa i na njemu grade velelepnu vilu, u koju je uloženo oko 3,5 miliona evra. Do kraja godine biće spremna za useljenje.

– Baš u vrijeme katoličkog Božića, 25. decembra, i na početku skijaške sezone, velelepna vila biće spremna za useljenje. Kuća je sagrađena, a čitav posao blizu je kraja. Ostalo je još da baštovani posade biljke na padini, kao i da postave živu ogradu visine nekoliko metara kako bi znatiželjni pogledi paparaca i ostalih komšija ostali samo na terasi i bašti. Radove nadgleda Bastijanov otac Alfred (67), koji živi u njemačkom gradu Oberaudorfu, na svega 40 kilometara od imanja u Austriji – prenosi Puls.

Austrijski mediji ističu da će u novom domu porodice Švajnštajger sve pucati od luksuza. Vila ima oko 400 kvadrada. Posjeduje bazen, fudbalski i teniski teren. Vesendorf je prelijep gradić koji ima nešto manje od 4 hiljade stanovnika. Poznat je kao raj za bogataše, a zimi mnogi turisti tu dolaze na skijanje. Zanimljivo, Bastijanovi roditelji udaljeni su samo sat vremena vožnje od njihovog novog doma.