Zabava

OVAKVU JE JOŠ NISMO VIDJELI Zoi pokazala kako će izgledati njen novi spot (VIDEO)

Budući da su prošla tri i po mjeseca od prethodnog singla “Eto”, mlada muzička zvijezda Zoi odlučila je da je pravo vrijeme da publici predstavi drugu pjesmu.

OVAKVU JE JOŠ NISMO VIDJELI Zoi pokazala kako će izgledati njen novi spot (VIDEO)
Foto: Promo/RAS Srbija

20-godišnja pjevačica se poigrala sa nazivom ove numere, te ona u sebi sadrži samo jedno slovo više nego što se nalazi u njenom imenu “Zovi”.

U toku današnjeg dana Zoi je objavila najavu spota koju možete pogledati u nastavku i čuti djelić nove pjesme, koja će se, po svemu sudeći, znatno razlikovati od prvog singla.

– Zadovoljna sam kako je prošla pjesma “Eto” jer nemam sa čime da je uporedim. Mogla sam da kupujem preglede pa da se hvalim nekim nerealnim ciframa, ali me to nije zanimalo. Milion i po pregleda za početak je sasvim dovoljno – izjavila je nedavno pjevačica.

Cijeli spot za pjesmu “Zovi” će premijeru doživjeti u subotu, 19. oktobra, na Jutjub kanalu “Bassivity Digital”, a da je Zoi zadovoljna ekipom koja stoji iza njenog prvenca govori i to da se nekolicina saradnika ponovo našla sa njom u studiju i na setu za snimanje spota, a riječ je o Nikoli Kerćanskom Kei-u, Strahinji, Leonardu Firstneru i KDM Exclusive-u.