Zabava

OVAKVU JE NISMO VIDJELI Najpoznatija srpska blogerka upecala fudbalera, pa PROMIJENILA IMIDŽ

Jedna od naših najpoznatijih modnih blogerki Zorannah, odlučila je da promijeni svoju prepoznatljivu boju kose i pohvalila se svojom frizurom i stajlingom kao brineta.

OVAKVU JE NISMO VIDJELI Najpoznatija srpska blogerka upecala fudbalera, pa PROMIJENILA IMIDŽ
Foto: zorannah/instagram/screenshot

Iako su fanovi isprva bili u šoku, svejedno navode da joj nova boja lijepo stoji, ali da gotovo uopšte ne liči na sebe, piše Blic.

Da li je fotošop, perika, ili se moj frizer zaigrao, saznaćete uskoro – napisala je blogerka ispod fotografije.

 

Ovaj potez došao je samo nekoliko dana nakon pisanja domaćih medija da je uplovila u ljubavnu romansu sa fudbalerom Ognjenom Vranješem, koji ju je navodno ugostio u svom domu u Atini.

– Zorana i Ognjen su se upoznali još u vremenu kada se ona zabavljala s njegovim saigračem iz reprezentacije Danijelom Milićevićem. Međutim, odnedavno su počeli da se dopisuju putem Instagrama. Vremenom su se zbližili i Ognjen nije mogao da zamisli dan da se ne čuje s njom. Zato je pozvao da dođe u Atinu. Zorana se nije dvoumila, spakovala je stvari i došla s najboljom prijateljicom, čiji muž igra za reprezentaciju Bosne, koja je baš u Atini igrala protiv Grčke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Kako Vranješ nije pozvan u reprezentaciju, bio je slobodan da ih izvodi i provodi vrijeme sa blogerkom – rekao je dobro obaviješten izvor za beogradske medije.