Zabava

"Ove godine želim da rodim blizance" Katarina Grujić progovorila o planovima i novogodišnjim željama

Katarini Grujić i Marku Gobeljiću njihova kćerka Katja je centar svijeta, a kako pjevačica tvrdi, nijedna godina prije nje ne može da se mjeri sa ovom, u kojoj su uživali u ulozi roditelja.

"Ove godine želim da rodim blizance" Katarina Grujić progovorila o planovima i novogodišnjim željama
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Naime, Katarina uživa u ulozi majke, ali ne krije ni da joj nije bilo ni malo lako.

– Minula godina bila mi je najljepša, a ujedno i najzahtjevnija. Spojiti posao, obaveze oko tek rođene bebe, česta putovanja i odvajanja od nje, bila su teška i fizički i psihički, emotivno… Ali kroz sve to ojačala sam i kao osoba i kao profesionalac i kao majka – kaže Kaća, i dodaje da je ponosna na sebe, kao i da je sve stvari posložila na svoje mjesto.

– Stavila sam porodicu ispred posla, napravila sam pauzu i uživala sam u tome. Takođe, napravila sam selekciju prijatelja i sada tačno znam ko mi jeste, a ko nije prijatelj, a to je glumio proteklih godina. Posvetila sam se zdravom načinu života, ishrane, vratila sam se treninzima. Živim puno mirnije, a ljepše i sadržajnije. Moja porodica je moj štit i moja baza – iskrena je Kaća.

Ona je otkrila svoje novogodišnje želje.

Pročitajte još

– Sebi i Marku sam poželjela još djece. Idealno bi bilo da mu rodim blizance, ali ne bih imala ništa protiv ni da još dva puta budem trudna (smijeh). Željela bih da Katja odrasta u mnogočlanoj porodici i da bude ponosna starija sestrica – rekla je Katarina.

Sa tim se slaže i njen suprug dodajući da je Katja oplemenila njihov život, ali i brak, te da će ih još djece dodatno ojačati, prenosi Blic.

– Marko je zaljubljen u svoju kćerku i ne postoji stvar koju ne bi učinio za nju, šta god ona bila. Posebno su vezani i maksimalno joj je privržen. Pomaže mi bezrezervno i mislim da bez njega ne bih mogla. Sada, godinu dana kasnije, sve je lakše. Pre mesec dana Katja je prohodala, krenula je u vrtić. Trudimo se da upijamo svaki trenutak, svaki sekund njenog odrastanja svesni činjenice da vreme leti – kaže Kaća, i dodaje da joj u podizanju mezimice dosta pomaže i njena šira porodica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije