Svijet

“OVO JE MONSTRUOZNO” Naručila tortu suprugu za rođendan, kada je stigla, svi su OSTALI U ŠOKU (FOTO)

Britanka Sem Fokner iz Ridinga nedavno se na svom Fejsbuk profilu požalila na nepirjatno iskustvo sa onlajn naručivanjem.

“OVO JE MONSTRUOZNO” Naručila tortu suprugu za rođendan, kada je stigla, svi su OSTALI U ŠOKU (FOTO)
FOTO: FOTO:PINTEREST/SCREENSHOT

Ona nije naručila obuću, garderobu ili namještaj, već tortu, a dobila je sasvim, savim drugačiju od one koju je tražila!

Naime, ona je kontaktirala lokalnu poslastičarnicu i zatražila tortu sličnu onoj koju je vidjela na Pinterestu, a koju je namijenila suprugu za 30. rođendan.

Torta je trebalo da bude u znaku ribolova – sa trskom, ribama, štapom za pecanje, a poslastičarnica je prihvatila narudžbinu i za to zatražila 50 funti.

Kada je ova poslastica stigla – Sem je imala šta da vidi! Torta nije nimalo ličila na onu sa fotografije, i čak je bila prekrivena psećim dlakama.

FOTO: SUE FAULKNER/FACEBOOK/SCREENSHOT
FOTO: SUE FAULKNER/FACEBOOK/SCREENSHOT

Fotografiju nesrećne torte objavila je Sju, mama Sem Fokner, uz malo objašnjenje.

– Moja kćerka je bila izbezumljena kada je otvorila kutiju. Torta nije bila ni nalik na onu sa slike. Izgledala je kao da ju je napravilo dijete. Bilo je smiješno loše – napisala je ona.

Naknadno su joj su se javili ljudi koji su imali slična razočaravajuća iskustva sa istom poslastičarnicom.

– Sada smo u stanju da se smijemo ovome, ali smo tada bili vrlo uznemireni, Želimo da upozorimo ljude na ove monstruozne i strašne pokušaje kolača – dodala je Sju, poše Blic žena.