Zabava

Ovo je period dominacije Lavova, a astrologija zna sve njihove mane i vrline

Osobe rođene u znaku Lava su predstavnici vatrenih znakova, čija je vladajuća planeta upravo Sunce.

Ovo je period dominacije Lavova, a astrologija zna sve njihove mane i vrline
FOTO: SHUTTERSTOCK

Kao što sam naziv elementa vatre i zvuči, ovo zaista jesu osobe koje posjeduju vatreni duh, snažan karakter.

Veoma često su dinamične, vode zanimljive živote, koji su veoma rijetko dosadni. Puno promijena ih prati, ali te promjene oni vole i sasvim se lijepo u njima snalaze. Lavovi nisu skloni depresiji, ali ni monotoniji.

Onog trenutka kada osjete da je njihov život postao previše ujednačen i da svakodnevnica ne donosi neka uzbuđenja, oni će se maksimalno potruditi da nešto promijene, pa makar i da to čine iz sasvim solidnog stanja. Oni su uglavnom talentovani i vole kreativni rad, ali umiju da budu dobri ekonomisti, bankari. „Leže“ im poslovi povezani sa novcem i baratanjem istih.

Osim toga, Lav će se osjećati prijatno i nadasve moćno, čak iako i samo broji tuđi novac, jer to aktivira njihovu podsvjest koja teži za luksuzom, lagodnim životom.

Njihova hedonistička priroda, vrlo često druge osobe umije da ostavi bez daha, budući da oni u svakoj situaciji umiju da uživaju. Lavovi su jako maštoviti kada je trošenje novca u pitanju, pa gotovo uvijek imaju pregršt ideja na šta bi potrošili novac, što umije i da bude negativni element posebno ako ne umiju da se zaustave. Zbog toga je izuzetno važno da u životu svakog Lava, postoji neka bliska osoba koja će biti „glas savjesti“, koja će igrati ulogu nekoga ko sprečava da Lav potroši i ono što ima, ali i preko toga. Za njih jednostavno nisu krediti, niti kreditne kartice, jer njima limiti ne predstavljaju neko posebno ograničenje, čak ni podsvjesno. Ipak, prioritet svakog Lava je keš, koji obožavaju, ali istinski najviše vole da troše novac koji su zaradili.

Lavovi su skloni da mijenjaju profesije, i uvijek u tom smislu prate trendove. Njima nije teško da i u zrelom životnom dobu krenu da uče, saznaju, doškolavaju se, prekvalifikuju, samo ukoliko jasno vide tu svrsishodnost, odnosno mogućnost da ih takvi potezi dovedu do bolje finansijske situacije, odnosno lagodnijeg života.

Emotivni partner Lavova može da bude pomjenuti „glas savjesti“, ali nikako i kritzer njihovog lika i djela, jer će onda rizikovati da probude „gnjev Lava“ koji je težak na praštanju. Ne tripi kritike, niti autoritete.

Unutar emotivne veze sa Lavom imaćete maksimalnu sigurnost, bićete uvaženi i sasvim sigurno da će vas vaš Lav učiniti ponosnim u svakom društvu, ali će vas vrlo često i nervirati. Nije uvijek lako ispratiti sve odluke, želje, htenja, ali i stil života Lava u formi njegovog partnera, ali budući da pružaju mnogo, njihovi partneri uglavnom jesu raspoloženi da čine sve kako bi odnos opstao.

Lav je znak koji najviše voli da osvaja, a manje da bude osvojen. Stoga je jako težak zadatak osvojiti osobu u ovom znaku, a naročito ako se pre toga niste makar indirektno našli u fokusu njegovog interesovanja. Ipak, to umije da bude zanimljiv izazov, ali ne i neuradiv zadatak. Lavovi najlakše održe vezu sa osobama koje su predstavnici znakova vode. Veoma često osobe rođene u ovom znaku bivaju talentovane za sport, ali im više prijaju individualni, nego kolektivni sportovi, piše Noizz.rs.

Prihvati notifikacije