Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OVO JE POSLJEDNJA FOTOGRAFIJA ŠABANA ŠAULIĆA Obožavateljka nije slutila da ga nikada više neće vidjeti (VIDEO)

Hronika
Autor:

Foto: Melanie Antonić Jekić/Facebook/Screenshot

Gosti su uživali u hitovima Šabana Šaulića, on nije skidao osmijeh sa lica, a onda nekoliko sati po odlasku iz diskoteke legenda folk muzike, Šaban Šaulić, je poginuo.

Nevjerica, muk, bol. Cijela nacija je u šoku zbog teške nesreće u kojoj je život izgubio Šaban Šaulić. Svi imaju samo jednu riječ – dobar čovjek se pamti, kroz muziku će vječno živjeti, piše Blic.

Posljednja fotografija sa nastupa svjedoči da je Šaban uvijek bio raspoložen da ispoštuje svoju publiku i fotografiše se sa ljubiteljima njegove muzike. Posljednji video sa nastupa svjedoči da je Šaban, kao što su govorili njegovi prijatelji, bio vidno raspoložen i na nastupu koji je prethodio saobraćajnoj nesreći.

Dama koja godinama živi u Belefildu imala je prilike da se posljednji put fotografiše sa kraljem narodne muzike i to odmah po završetku koncerta. Ni sama nije slutila da ga više nikada neće vidjeti.

Melanie Antonić Jekić porijeklom iz jednog malog mjesta kraj Pančeva, sa oduševljenjem je pozirala sa Šabanom nekoliko sati prije stravične nesreće.

Prije toga zajedno sa društvom uživala je u hitovima legende domaće narodne muzike, a kako očevici tvrde to je bila noć za pamćenje. Dobre atmosfere, kvalitetne muzike i veselja nije nedostajalo.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO