Zabava

"Ovo je prava prirodna ljepota!" Glumica objavila selfi bez trunke šminke i oduševila fanove (FOTO)

Rijetko kad se desi da neko iz svijeta poznatih i slavnih objavi svoju fotografiju bez trunke šminke ili nekog filtera, a budući da je danas to postalo sasvim normalno, izuzetno veliku pometnju naprave one koji se ipak odvaže na takav korak.

"Ovo je prava prirodna ljepota!" Glumica objavila selfi bez trunke šminke i oduševila fanove (FOTO)
FOTO: GWYNETHPALTROW/INSTAGRAM/SCREENSHOT

U novoj Instagram objavi glumica Gvinet Paltrou pokazala je svoj besprijekoran ten na selfi fotografiji bez trunke šminke, s mokrom kosom, noseći samo bademantil.

https://www.instagram.com/p/CYy_28Mr7_9/

Ono što nikome nije promaklo je njena zdrava i sjajan koža s kojom se pohvalila 49-godišnja glumica koju prati preko sedam miliona ljudi, a osim toga, ova fotografija imala je za cilj promociju njenog brenda “Goop”.

– Napokon je ovde. Naš Klaudberi piling žele za čišćenje lica danas se pojavio na Gupu. Ako me poznajete, znate da volim dobar piling, zbog čega sam tako uzbuđena što mogu da predstavim ovaj novi dodatak porodici Gupsjaja – napisala je uz objavljenu fotografiju i dodala je kako ovaj proizvod pojačava sjajniji izgled kože.

Ovu objavu brojni obožavatelji komentarisali su komplimentima i pohvalama zbog toga što je na njoj bez šminke.

Pročitajte još

– Čak i bez šminke i dalje izgleda bezvremenski lijepo. I blista!”,”Prirodna ljepota. Taj sjaj!”, “Predivna, blistava koža. Izgledate apsolutno blistavo. Bezvremenska ljepota”,  samo su neki od komentara.

Uprkos tome što je imala samopouzdanja da putem Instagrama podeli fotografiju svog potpuno prirodnog izdanja još u oktobru 2021. godine, poznata glumica je priznala za “People” da se još uvijek s vremena na vrijeme bori s vlastitim imidžom i ljubavlju prema sebi kako stari.

– Nažalost, na sebe uvijek gledamo kritički. Voljela bih da samu sebe prihvatim sa više ljubavi – rekla je tada Gvinet.

Prihvati notifikacije