Zabava

OSTAVILA GA U DOMU ZA NEZBRINUTU DJECU Ovo je sin Ane Bekute kog je rodila kao MALOLJETNA

Pjevačica Ana Bekuta rodila je sina Igora Polića sa samo 17 godina i morala je da ga ostavi u domu za nezbrinutu djecu, o čemu je u više navrata pričala.

OSTAVILA GA U DOMU ZA NEZBRINUTU DJECU Ovo je sin Ane Bekute kog je rodila kao MALOLJETNA
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RAS SRBIJA

Igor Polić, sin Ane Bekute koga je pjevačica rodila davne 1976. kao tinejdžerka, nikada majci nije zamjerio što ga je kao bebu ostavila nekoliko mjeseci u domu za nezbrinutu djecu, piše Blic.

– Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan dio života bude bez djeteta. To se nikad nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posljedice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Vjerujte da sam oduvijek na taj period gledao najnormalnije. Taman posla da majci zamjeram što je morala da me da u dom. Nikada joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav zakon bio tada – rekao je ranije Igor, koji nije u kontaktu sa svojim ocem.

FOTO: DRUŠTVENE MREŽE
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

– Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo – otkrio je tada za Kurir.

– Svakog vikenda putovala sam da vidim Igora, koji bi mi se smješio u krevetiću, nepogrešivo me poznajući. Do sljedeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko mjeseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo – kazala je ona jednom prilikom za Star, a u par navrata je isticala da se kaje što nije rodila još jedno dijete.