Hronika

OVO JE UBIJENI SRĐAN Tereza ga je ubila, isjekla motornom testerom i navodno skuvala dijelove njegovog tijela

Komšije u selu kod Zrenjanina u kom je noćas Tereza P. (46) izbola supruga Srđana P. (42), pa ga onda isjekla motornom testerom i, navodno, skuvala dijelove njegovog tijela, zgrožene su zločinom, a jedan od njih je ispričao jezive detalje.

OVO JE UBIJENI SRĐAN Tereza ga je ubila, isjekla motornom testerom i navodno skuvala dijelove njegovog tijela
FOTO: SRDJAN TEREZA PERIC/FACEBOOK/SCREENSHOT

Komšija je rekao je da je jedva poznavao ženu koja mu je ubila komšiju, te da je ona povremeno dolazila u tu kuću.

– Dolazila je tu povremeno. Bila je ranije udata i iz tog braka ima troje djece od kojih je najmlađa kćerka maloljetna. Komšija se, vjerujem, zabavljao sa njom – kaže jedan od komšija i dodaje:

Pročitajte još

– Čuo sam da ga je najprije uspavala, zaklala nožem, a potom i isjekla motornom testerom. To se dogodilo sinoć. Navodno mu je isjkela noge… A da tragedija bude još veća sve se to dešavalo dok joj je kćerka bila u kući.”

Ubijeni muškarac je, kako saznaje Informer, prije nekoliko godina bio u zatvoru zbog nasilja u porodici.

Komšije su ispričale i da je Tereza kod Srđana došla prije oko godinu dana i da je dio vremena provodila tu, a da se povremeno vraćala kod prvog muža, sa kojim žive njihova djeca.

Kako su naveli, iz njihove kuće se često čula svađa, a intervenisala je i policija.

Tijelo ubijenog je odnijeto na obdukciju u Novi Sad. Policija je radila uviđaj do kasno sinoć. Konačan odgovor na pitanje šta je motiv ubistva trebalo bi da daju nadležni, nakon što istraga bude okončana.

Zrenjaninska policija je uhapsila je osumnjičenu za ubistvo, prenosi Blic.

– Sumnja se da je ona sinoć u kući u Zrenjaninu usmrtila supruga, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Određeno joj je zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu – navodi se u saopštenju MUP.

Prihvati notifikacije