Zabava

"Ovo je za njega pakao" Slavnića izveli iz Zadruge, Anđela očajna, ovo je razlog

Zvezdana Slavnića izveli su iz "Zadruge" jer je za njega stigla tužba.

zvezdan slavnić i žena
FOTO: YOUTUBE/ZADRUGA / SCREENSHOT

Naime, Anđela Đuričić, ljubavnica Slavnića, otkrila je Jovani Tomić Matoroj da je njenom dečku stigla tužba, pa su ga izveli iz rijalitija.

Ubijeđena sam da mu je stigla tužba jer je Ana tvrdila sve one stvari. Znaš ti koji je to problem – rekla je Anđela cimerima.

Nije ga bilo sat vremena, tužila ga je Ana za nasilje, sigurno i za to što ju je prasetom gađao – rekla je Anđela Đuričić zabrinuto Matoroj.

Međutim, nakon nekog vremena Zvezdan Slavnić se vratio u kuću, ali ukućanima nije govorio zašto je napustio Zadrugu.

On je tokom sinoćnje žurke slavio sa svojom djevojkom, a u jednom momentu mu je na iznenađenje mnogih prišla Zorica Marković koja je inače dobra prijateljica sa njegovom bivšom ženom.

Zvezdan Slavnić pričao o danima provedenim u zatvoru
FOTO: ZADRUGA/SCREENSHOT

Zorica Marković obavila je sa Zvezdanom Slavnićem razgovor u kazinu. Ona ga je molila da prekine svaki sukob sa Anom Ćurčić i prepusti se svojoj vezi sa Anđelom Đuričić.

Ona je sinoć stavila Slađu. Možete da komentarišete moje pogrešne poteze, ali ne da se breca. Ja riječ neću reći – govorio je Zvezdan, piše Blic.

– Ja sa njom pričam i brinem. Ona kad priča o tebi, to je jače od nje. Rekla sam joj da joj to ne treba i da ćuti i odgovara na pitanja o vas dvoje. Poslušala me je tri dana. Ja te kao sina molim da se više ne brukaš – pričala je Zorica.

– Na ivici sam jer mi je mnogo ružnih stvari izrečeno, nemam živaca da me najbolji prijatelj tako j*** – dodao je Slavnić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije