Zabava

"OVO JE ŽALOSNO" Dejanina fotografija izazvala lavinu komentara, mnogi razočarani njenim izgledom

Važi za jednu od najzgodnih ljepotica, imala je lice anđela, ali sada je Srbija šokirana jednom fotografijom koja se ekspresno dijeli društvenim mrežama.

"OVO JE ŽALOSNO" Dejanina fotografija izazvala lavinu komentara, mnogi razočarani njenim izgledom
FOTO: GORANOV SRDANOV/RAS SRBIJA

Dejana Živković iz “Prvog srpskog top modela”, nekad i sad, žalosno – napisao je jedan tviteraš i podijelio je njenu fotografiju iz 2011. godine i danas kada ima 28 godina, ali i, kako se čini, brojne operacije.

Podsjetimo, ona je 2011. godine učestvovala u rijaliti serijalu „Prvi srpski top model“. Žiri ju je često kritikovao, a izbačena je zbog iritantnog ponašanja.

Ona se istinski promijenila od vremena takmičenja. Kosu je ofarbala, evidentno je da je ugradila silikone i smršala je. Za nju su čak vezivali i priče o anoreksiji, ali je ona sve to oštro demantovala.

Iste godine se pojavila u spotu za pjesmu Darka Radovanovića „E, moja ti“. Par dana nakon snimanja, pjevač je poginuo, a Dejana je to teško podnijela.

Ona se 2014, našla u spotu Saše Kovačevića za pjesmu „Mogli smo sve“.

Početkom 2015. godine je vodila emisiju „Bulevar delikates“ koja se prikazivala na televiziji B92. Ugovor joj nije produžen zbog čega se vratila manekenstvu.

Krasila je naslovnice mnogih magazina, te radila mnoge svjetske i domaće kampanje.

Povezivali su je sa mnogim poznatim muškarcima, a jednom prilikom je ispričala da njen partner mora da ima para, pernosi Blic.

– Da, slagala bih kada bih drugačije rekla. Da bi mogao da prati moj način života i da prvenstveno bude zadovoljan sobom, a ne da ima kompleks od mene. Ja svakako radim na sebi i svom uspjehu. Ali, da mi finansijska situacija kod njega igra glavnu ulogu, već bih bila udata i to ne jednom, nego pet puta!”, ispričala je za Mondo.