Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“OVO NISMO OČEKIVALI” Mislila je da ima kamen u bubregu, ali ljekar ju je ŠOKIRAO (FOTO)  

Svijet
Autor:

Foto: Dannet Giltz/Facebook

Bila planirana ili slučajna, svaka žena zna kad je trudna, ali to nije bio slučaj Danet Glic, ponosne mame trojki za koje nije ni znala da nosi u stomaku, prenosi “Your Tango”.

Danet Glic i njen suprug Ostin u braku su već 12 godina i već imaju dvoje djece, ali sad je njihova porodica mnogo veća.

Svoju porodicu smatrali su kompletnom, ali sve se promijenilo 10. avgustu kada je Danet rodila trojke, ali priča je malo komplikovanija.

Jedan dan, Danet je otišla u bolnicu zbog jakih bolova koju je osjetila u želucu.

Mislila je da boluje od kamena u bubregu jer je i ranije imala isti zdravstveni problem, pa je zaključila da je dobro prepoznala simptome, prenosi Žena Blic.

Gepostet von Dannette Giltz am Mittwoch, 4. September 2019

Ali kada je stigla u bolnicu, dočekao ju je veliki šok. Saznala je da nema kamen u bubregu, već da je u 34. nedjelji trudnoće i da se nalazi – usred porođaja.

– Jako je rijetko da su trojke začete prirodnim putem, a još je rijeđe da ste u 34. nedjelji trudnoće sa njima i da to uopšte ne znate. Niko nije mogao da vjeruje. Otišla sam u bolnicu misleći da ću imati operaciju kamena u bubregu, a završila sa carskim rezom i trojkama – ispričala je Danet.

Trojke Blejz, Džipsi i Niki rodile su se potpuno zdrave i svaka je bila teška oko dva kilograma.

Ostatak porodice takođe je bio u šoku kada su saznali za rođenje trojki, ali vijest je najbolje prihvatio njihov desetogodišnji sin Roni koji nije mogao biti srećniji zbog novih članova u njihovoj porodici.

Roni vjeruje da se sve ovo dogodilo zbog njegove želje.

All 5 siblings playing

Gepostet von Dannette Giltz am Sonntag, 19. April 2020

– Jedne noći sam vidio zvijezdu padalicu pa sam poželio malog brata za sebe i dvije male sestre za svoju mlađu sestru. Znao sam da će ovaj dan jednom doći – rekao je Roni.

Ali Danet i Ostin najviše su se bojali finansijskih problema koji sigurno dolaze sa iznenadnim rođenjem troje djece, ali njihova lokalna zajednica pomogla im je u svemu.

Oduševljeni sa količinom dobrote koju su im uputili njihovi sugrađani.

– Nevjerovatno je kako se mali grad složio i pomogao u stvarima koje uopšte nisu bile očekivane – zaključila je Danet.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO