Zabava

OVO ZASLUŽUJE APLAUZ Glumici suprug priredio gest za pamćenje za godišnjicu braka (VIDEO)

Popularna glumica je sa suprugom proslavila godišnjicu braka, a iznenađenje koje joj je priredio oduševilo je njene pratioce.

OVO ZASLUŽUJE APLAUZ Glumici suprug priredio gest za pamćenje za godišnjicu braka (VIDEO)
FOTO: IAN LANGSDON/EPA

Glumica Eva Longorija i meksički biznismen Hose Baston proslavili su četvrtu godišnjicu braka. Evin suprug pripredio je iznenađenje za svoju ljepšu polovinu koje je mnoge ostavilo bez teksta.

Iako glumica svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, nije odoljela da na Instagramu ne objavi delić iznenađenja koje joj je za godišnjicu osmislio i ideju sproveo u djelo, njen suprug, prenosi Blic.

Hose je za svoju ljepšu polovinu priredio pravi muzički spektakl, on je pozvao muzičare u dvorište njihove kuće u Los Anđelesu, gdje su na improvizovanoj pozornici napravili dobru zabavu, ali i romantičnu atmosferu.

Izveli su numeru “Flamenco”, dok su se Eva i Hose držali za ruke i ispijali crno vino. Njihov sin Santjago stajao je tik do muzičara i uz ritam pucketao prstima i igrao. Lijepa glumica nije skidala širok osmjeh na licu, a nema sumnje da ju je romantično iznenađene oduševilo.

Santi uči flamenko. Hvala svima na nevjerovatnoj noći – napisala je glumica u opisu snimka koji je sa svojim pratiocima podijelila na Instagramu.

U komentarima nizale su se čestitke, a Evini pratioci smatraju da je romantično iznenađenje pun pogodak i da je glumica prava srećnica što je u braku sa čovjekom koji je svojim postupkom pokazao koliko mu je stalo do nje.