Svijet

PACOVI IZGRIZLI BEBU Otac našao sina (6)u lokvi krvi i sa 50 ujeda glodara (VIDEO)

Tri osobe u Evansvilu, Indijana, optužene su za zanemarivanje djece nakon što je beba pod njihovom brigom umalo umrla nakon što je doživjela više od 50 ujeda pacova.

Kuća
FOTO: EYEWITNESS NEWS WEHT WTVW/YOUTUBE/SCREENSHOT

Prema medijima, Dejvid Šonabaum je 13. septembra pozvao policijsku upravu Evansvila (EPD) u svoju kuću nakon što je u kolicima našao svog šestomjesečnog sina prekrivenog krvlju.

Policija je pronašla nešto što je ličilo na otiske stopala glodara u krvi u kolicima. Takođe su vidjeli nered, smeće i odbačenu hranu po cjeloj prostoriji, kao i izmet glodara.

Šonabaum je rekao službenicima EPD-a da je koristio koristio otrov za pacove i miševe u svom domu od marta.

EPD je rekao da je beba imala više od 50 ujeda na čelu, obrazima, nosu, butinama, stopalima i prstima. Dijete je takođe imalo ujede po cijelom desnom laktu do šake sa otkrivenim kostima prstiju, prenosi Blic.

Pročitajte još

Izjave o hapšenju koje su dobili mediji navodno otkrivaju da je beba imala nisku tjelesnu temperaturu i da joj je kasnije bila potrebna transfuzija krvi.

Beba je prevezena u obližnju bolnicu prije nego što je prebačena u drugu bolnicu u Indijanapolisu. Dete je u petak otpušteno iz bolnice.

Dejvid i njegova supruga Ejndžel Šonabaum živjeli su u kući sa svojim šestomjesečnim sinom, kao i trogodišnjim i šestogodišnjim djetetom. Ejndželina sestra, Dilajna Turman, i njeno dvoje djece takođe su živjeli u istoj kući.

Policija j 5. septembra, nakon što je dvoje djece 1. septembra reklo svojim učiteljima da su im miševi grizli prste na nogama dok su spavali.

Turman je rekla policiji da su tragovi na nožnim prstima njenog djeteta najvjerovatnije ogrebotine od okvira kreveta. Rukovodilac slučaja je zatim prešao na bezbjednosni plan i zakazao još jednu posjetu za 14. septembar.

Nakon što je šestomjesečno djete odvedeno u bolnicu, policija je u četvrtak uhapsila Šonabaumove i Turmanovu zbog optužbi za zanemarivanje djece.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije