Zabava

"PADAO SAM U NESVIJEST, GUBIO PAMĆENJE" Pjevač ispričao detalje borbe sa koronom

Pjevač Ljuba Aličić (64) preležao je korona virus što u njegovim godinama nije bilo nimalo naivno, a sada je otvorio dušu i otkrio kako je izgledala njegova borba.

"PADAO SAM U NESVIJEST, GUBIO PAMĆENJE" Pjevač ispričao detalje borbe sa koronom
FOTO: PREDRAG DEDIJER/RAS SRBIJA

Ljuba je bio hospitalizovan u bolnici u Šapcu i tamo je proveo čak tri nedjelje, a u jednom trenutku mu je stanje bilo toliko loše da je čak počeo i pamćenje da gubi.

U početku nisam ozbiljno shvatao ovaj virus. Mislio sam da je grip kao i svaki drugi i da je cijela priča preuveličana u javnosti. A onda sam se zarazio – započeo je priču Ljuba za Informer.

Kako i sam ističe njegovi simptomi nisu bili uobičajeni, već mnogo gori, a njegovo stanje tokom borbe sa opakim virusom bilo je veoma loše.

– Nisam imao simptome uobičajene za koronu, kao što su temperatura ili suvi kašalj. Moji su bili mnogo gori. Toliko sam bio malaksao da nisam imao snage ni da ustanem iz kreveta. Vjerujte mi da sam u jednom trenutku izgubio pamćenje, nisam znao ni kako se zovem! Bilo je baš strašno! Nekoliko puta sam padao u nesvijest i bilo mi je jasno da je situacija ozbiljna – priča Ljuba.

Foto: Goran Srdanov/RAS Srbija
Foto: Goran Srdanov/RAS Srbija

Pjevač je bio smješten na odjeljenje u bolnici, jer mu je tada već stanje bilo rizično, te ga odmah priključili na kiseonik.

– Smjestili su me na grudno odjeljenje šabačke bolnice i ljekari su mi rekli da mi je stanje veoma ozbiljno. U tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Niko ne zna kako će virus da se ponaša iz sata u sat, a ja sam ipak čovjek u godinama – priča Aličić.

– Sestre su me non-stop bole iglama. Na licu sam nosio masku sa kiseonikom. Moje stanje je počelo da sepopravlja tek treće nedjelje, a kući sam pušten kada mi je stigao negativan test na koronu. Sada sam opet sa porodicom i nema ljepšeg osjećaja – priča folker.

– Pjevačima bih poručio da ne budu halapljivi. Neće propasti bez nekoliko tezgi. Dok sam ležao u bolnici, posljednje o čemu sam razmišljao bile su moje finansije. Vjerujte mi, bez zdravlja ne možete ništa i čuvajte ga u svakom trenutku – zaključio je Ljuba za Telegraf.