Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Pajović: Nadamo se da će odluka o šampionu PASTI NA PARKETU

Sport
Autor:

Foto KK Budučnost/ABA liga

Italijani su otkazali Legu A, završena su takmičenja u Litvaniji, Bosni i Hercegovini, Belgiji, ali  sudbina ABA lige još je neizvjesna.

Budućnost Voli je prije nekoliko dana poručila da bi najbolje bilo da četiri prvoplasirane ekipe na terenu, bilo da se igra plej-of ili fajnl-for, riješe pitanje šampiona.

– Svi bi mi bili srećni od igrača, ljudi iz klubova, navijača i svih koji vole sport, da se pitanje šampiona odluči na terenu. Ali, veliko je pitanje da li će se igrati i kad. Najvažnije je da svi ostanemo zdravi i da se ova pandemija bez većih posljedica riješi u Crnoj Gori, ali i u region. Vidim da mjere karantina u pojedinim državama popuštaju, a u danima i sedmicama koje su pred nama ćemo vidjeti da li je to dovoljuno da se sezona nastavi u junu ili julu. – kaže sportski direktor Budučnosti Gavrilo Pajović za Vijesti.

Od sedam stranaca koji su na platnom spisku Budućnosti, u Crnoj Gori su ostala trojica.

– Amerikanci su otišli kući, a ovdje su domaći košarkaši, kao i Martinš Mejers, Luka Božić i Kim Tili. Svi su dobili plan i program treninga i svi ga sprovode, koliko je to moguće u kućnim uslovima. Vidim da su željni pravih treninga, ali moramo poštovati preporuku da za sad nema ni individualnog ni kolektivnog rada.

Plate igračima još nisu smanjivane.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO