Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PALI I GOLIŠAVI SELFIJI Isplivale poruke koje je milijarder Džef Bezos slao ljubavnici

Zabava
Autor:

Foto: Blic/RAS Srbija

Džef Bezos, najbogatiji čovjek na svijetu, slao je golišave selfi fotografije, među kojima čak i onu na kojoj se vide njegove genitalije, svojoj ljubavnici voditeljki Loren Sančes, sa kojom je u vezi već osam mjeseci, piše National Enquirer.

Bezos je objavio da se razvodi od supruge Mekenzi, a sada su otkriveni i detalji njegove vanbračne veze koja je uzrokovala razvod braka koji je trajao 25 godina.

Neke od poruka koje je Bezos slao svojoj ljubavnici su: “Volim te, živahna devojko. Želim da te mirišem, da te udišem, želim da te čvrsto držim i ljubim. Ja te volim.Ti me činiš boljim. Ti si stvorena za mene…”

Pored toga, on joj je slao i fotografije u kojima polunag stoji ispred ogledala, jednu u kojoj je samo peškir obavio oko sebe, ali i jednu na kojoj mu se u prvom planu vide genitalije.

Časopis National Enquirer, koji je pratio par četiri mjeseca nakon što su Loren Sančes i njena sestra u oktobru bile putnice Bezosovog privatnog aviona u oktobru, tvrdi da je u jednom trenutku Bezosova supruga otkrila njihovu aferu kada je pogledala plan leta i našla ime voditeljke kao jedino na listi putnika.

(National Enquirer)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO