Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PANIKA NA SNIMANJU SPOTA Nestali dijamanti vrijedni milione, a evo šta se desilo

Zabava
Autor:

Foto: Screenshot Youtube

Sve je uradila kako bi spot ispao što kvalitetniji, ali nije ni slutila da bi sam spot mogao da je košta i dvostruko više nego što je planirala.

Za svoj visokobudžetni spot za novu pjesmu “Tebi srećan put” pjevačica Katarina Didanović je izabrala samo najbolje, pa se u nekim od scena pojavljuje glumac koji u ruci ima dijamante vrijedne nekoliko miliona evra. Međutim, ekipa koja je radila iza kamere, riješila je da se grubo našali sa pjevačicom, pa je sakrila dragulje.

– Kada smo odlučili da nam na snimanju budu pravi dijamanti, znali smo da je to velika odgovornost. Svaku pauzu na snimanju koristila sam da provjerim da li su u kutiji, u kojoj smo ih čuvali, ali jednom prilikom nisam ih tamo zatekla. Pošto je ekipa sa snimanja vidjela koliko sam se zabrinula, odlučili su da mi kažu da je riječ o šali, a kada sam vidjela krajnji proizvod sve se brzo zaboravilo – otkrila je Katarina.

Nedavno je na njenom Instagram profilu otkrila da je poslije dužeg vremena srećna u ljubavi, ali o tome nije željela da govori. Kako Blic saznaje u pitanju je grčki milijarder.

Premijerno uživajte u njenoj novoj pjesmi, za koju smatra najambicioznijim projektom u karijeri.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO