Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PAO MU KAMEN SA SRCA Beskućnik koji je digao internet na noge konačno PRONAŠAO SVOJU LUSI

Svijet
Autor:

Foto: RAS Srbija screenshot

Beskućnik koji je postao mega poznat širom svijeta kada mu je nestao ljubimac, ženka pacovka, konačno je pao kamen sa srca pošto je njegova najbolja prijateljica pronađena i vraćena mu.

Beskućnik Kris koji godinama živi na ulicma Sidneja, gdje je godinama zajedno sa ženkom pacova koju je nazvao Lusi, postao jedna od atrakcija, našao se u žiži australijske i svjetske javnosti nakon što je njegova ljubimica nestala.

Tom prilikom, Kris je preko svoje prijateljice Alison Pirs alarmirao javnost preko Fejsbuka da mu ponogne da pronađe Lusi, a kako je rekao tada, njen nestanak je prijavio i policiji.

Navodno, Lusi je nestala dok se on tuširao.

Krisu je juče pao kamen sa srca, pošto mu je Lusi poslije dvije sedmice konačno vraćena i to uz pomoć policije i njihove agilnosti, pošto su po njegovoj prijavi pogledali kamere video nadzora i utvrdili da je Lusi stvarno oteta i to od strane nepoznate žene.

Kada su došli do osumnjičene, ona je tvrdila kako je mislila da je Lusi bila napuštena i da je samo željela da joj pruži utočište.

Susret Krisa i Lusi je prošao emotivno.

– Ona me pamti. Žao mi je što sam je uvalio u ovakve nevolje – rekao je Kris, nakon čega je počeo da mazi i ljubi svoju mezimicu.

(Mirror)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO